Fliserens - Rens af FliserJysk Algeservice

FÅ DINE FLOTTE FLISER TILBAGE MED EN FLISERENS!

FLISERENS - 25% RABAT PÅ FLISERENS NETOP NU!

Ring Email Kontakt os
Fliserens - Rens af FliserJysk Algeservice

FLISERENS - 25% RABAT PÅ FLISERENS NETOP NU!

Fjerner flisepest

Beskytter imod ny algevækst

10 års garanti med imprægnering

PROFESSIONEL RENSNING AF FLISER OG TRÆTERRASSE

Hos Jysk Algeservice hjælper vi alle i hele landet – både erhvervsdrivende og private – med fliserens til faste lave priser. Når vi har været forbi og rense fliser eller terrassen, garanterer vi et slutresultat der kan få smilet frem på en hver husejer eller erhvervsdrivende. Vi yder nemlig ikke kun den bedste fliserens i landet, men også den billigste!

VEJLEDENDE PRISER PÅ FLISERENS – FØR 25% RABAT!

Fliserens: 39kr/m2
Fliserens, Algebehandling & Imprægnering: 59kr/m2
Fliserens, Algebehandling, Imprægnering & Fugesand: 69kr/m2

Ring Email

Kontakt os

HVORFOR SKAL MAN RENSE FLISER?

Alger, flisepest og nogle former for mos kan skabe revner og sprækker i dine have- og betonfliser, hvilket medfører fugt og svamp og herved opstår problemet. Når vinteren kommer udvides sprækkerne, og der er risiko for forstspringning. Begynder dine fliser først at frostspringe, så er skaden sket. Det er derfor vigtigt at være på forkant og forebygge mod flisepest. Du kan selv ved jævnlig rengøring, fejning og rensning af fliser mindske algernes gro-vilkår. Men algerne gror ved regelmæssigt sollys og fugt, og er derfor et kæmpe arbejde at stå med selv. Hos Jysk Algeservice tilbyder vi professionel fliserens til priser alle har råd til.

Flisepest - Fliserens - Rens af FliserFlisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Fjerner flisepest

Beskytter imod ny algevækst

10 års garanti med imprægnering

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

MILJØGODKENDT MEN STADIG EFFEKTIV FLISERENSNING

Alger er uundgåeligt, og kan være skadeligt for dine havefliser og træterrasse, derfor er en fliserens mod flisepest nødvendigt. Mange vælger selv at foretage en fliserensning af deres udendørs fliser med klorin, eddike eller brun sæbe. Men det får ikke problemet til at forsvinde.

Miljøvenlig Rens af Fliser

Hos Jysk Algeservice har vi specialiseret os i miljøvenlig rensning af udendørs fliser og terrasser. Vi bruger markedets bedste fliserensprodukter, så vi kan altid tilbyde effektiv fliserens og imprægnering. Udover at give dine gamle, grønne havefliser et nyt liv, giver vi altid 10 års garanti på vores rensning og imprægnering af fliser og træterrasse.

Ring Email

Kontakt os

GOD PRIS PÅ RENSNING OG IMPRÆGNING AF FLISER

Søger du et topprofessionelt, billig fliserens firma, som yder en service i topklasse, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende pris på rensning af fliser. Ønsker du en helt konkret pris på

fliserensning, så kommer vi gerne ud og mål op, inden du modtager et tilbud fra os. Hele Danmark er vores arbejdsplads, så uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så hjælper vi dig med rensning og imprægnering af fliser. Og husk, tilkøber du fliseimprægnering, i forbindelse med rensning af fliser for flisepest, så tøver vi ikke med at give 10 års garanti med årligt servicetjek.

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Se også vores samarbejdspartner Rense-Gruppen

Ring Email

Kontakt os