GIV DINE FLISER NYT LIV MED EN FLISERENS

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

FLISERENS - PROFESSIONEL RENSNING AF FLISER OG TRÆTERRASSE

Både erhvervsdrivende og private har brug for fliserens. Rengjorte fliser er tilfredsstillende for enhver husejer, og hvis du er erhvervsdrivende, så giver det et fantastisk indtryk af virksomheden, at have rene og flotte fliser. Jysk Algeservice hjælper alle i hele landet med at rense fliser og sikre mod alger og flisepest.

EFFEKTIV & MILJØGODKENDT RENSNING AF FLISER

Alger på fliser er uundgåeligt og kan være skadeligt for dine havefliser og træterrasse, derfor er en fliserens nødvendigt, hvis du vil forebygge mod flisepest. Hos Jysk Algeservice sørger vi for, at din indkørsel og terrasse bliver så gode som nye med vores effektive rensning og imprægnering af fliser. Mange behandler alger på deres udendørs fliser med klorin, eddike eller brun sæbe, men det får ikke problemet til at forsvinde. Vi bruger markedets bedste fliserensprodukter, så vi kan altid tilbyde effektiv fliserensning og imprægnering, som til og med er miljøgodkendt. Udover at give dine gamle, grønne havefliser et nyt liv, giver vi altid 10 års garanti på vores rensning og imprægnering af fliser og træterrasse.

Flise rensFlise rens
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

HVORFOR SKAL MAN RENSE FLISER?

Du kan aldrig helt undgå alger på fliser, men du kan ved hjælp af jævnlig rengøring, fejning og rensning af fliser, mindske algernes gro-vilkår. Algerne gror ved regelmæssigt sollys og fugt, og er derfor umulige helt at undgå. Alger, flisepest og nogle former for mos kan skabe revner og sprækker i dine have- og betonfliser, hvis de sætter rødder. Dette medfører fugt og svamp. Når vinteren kommer udvides sprækkerne, og der er risiko for forstspringning. Begynder dine fliser først at frostspringe, så er skaden sket. Jysk Algeservice tilbyder god og professionel fliserens til billige priser. Vil du passe godt på terrassen, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

HVAD ER PRISEN PÅ GOD RENSNING OG IMPRÆGNING AF FLISER

Bruger du et dygtigt firma til at rens af fliser, så er det ikke nødvendigt med fliserens hvert år. Ønsker du en pris på, hvad professionel og miljøvenlig rensning af fliser udendørs koster, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper både private og virksomheder med at holde fliser og terrasser flotte. Vi landets førende inden for fliserens, og derfor tøver vi heller ikke med at give 10 års garanti med imprægnering. Hele Danmark er vores arbejdsplads, så om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så hjælper vi dig med at fjerne flisepest og beskytte mod ny algevækst.

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99