FLISERENS - FLOTTE FLISER OG TRÆTERRASSE

Alger på fliser er uundgåeligt og kan være skadeligt for dine fliser, og derfor er en fliserens ofte nødvendigt imod flisepest. Med vores algebehandling sørger vi for, at din indkørsel og terrasse bliver så gode som nye, og med en efterbehandling af dine fliser, i form af en imprægnering, sørger vi også for, at flisepest ikke kommer igen, og at det derfor ikke er nødvendigt med en fliserens hvert år.

Professionel rensning af fliser

For at få det bedste resultat, må man bruge markedes bedste fliserens produkter. Det gør vi.

Mange vælger at behandle alger på deres udendørs fliser med klorin, eddike eller brun sæbe, men dette får ikke din flisepest til at forsvinde.

Vores algefjerner og imprægnering er miljøgodkendt, og sikre dig en algebehandling med et professionelt resultat og 10 års garanti.

Flise rens
Flise rensFlise rens

HVORFOR? DERFOR!

Med fliserens passer du på dine fliser. Alger, flisepest og nogle former for mos, hvis ikke det fjernes og vedligeholdes, skaber små revner og sprækker i fliserne når de sætte rødder. Derigennem kommer fugt og dannelse af svamp. Ligesom i taget, så udvides disse spækker når det bliver vinter, da det kan frostspringe. Begynder først en flise at frostspringe, så er skaden sket og så er der kun en vej tilbage!

Derudover er rene fliser bare meget mere tilfredsstillende for sjælen og hvis du er ansvarlig for en virksomhed, så giver det et fantastisk indtryk af virksomheden, at have en rene og flotte fliser – det er noget af det første som kunden møder på vej ind.

Hvordan undgår du flisepest?

Du kan aldrig helt undgå alger på fliser, men du kan ved hjælp af jævnlig rengøring, fejning og rensning af fliser, forværre algernes gro-vilkår. Algerne gror ved regelmæssigt sollys og fugt, og er derfor umulige at undgå.

Du kan læse mere om alger på fliser og flisepest her, og læse om, hvorfor regelmæssig flisebehandling kan være nødvendigt.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, så om du bor i nærheden af København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde eller Herning, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99