Jysk Algeservice

FÅ DINE FLOTTE FLISER TILBAGE MED EN FLISERENS!

FLISERENS - 25% RABAT PÅ FLISERENS NETOP NU!

Ring Email Kontakt os
fliserens

Kontakt os i dag og få et godt tilbud!

FLISERENS - 25% RABAT PÅ FLISERENS NETOP NU

Jeg vil hellere end gerne have givet 1000 stjerner – har fået renset fliser omkring huset – God service mm – tusind tak for.. [ ]Sten K.

…fliserne faktisk var flottere, end da de var nye. En stor ros til firmaet for prisen og til medarbejderne for et flot stykke arbejde.Finn Brinch

Jeg kan varmt andbefale Jysk Algeservice. De har renset mine fliser meget flot.
flot arbejde.Anne Lise Rosenkvist Petersen

Professionel rensning af fliser og træterrasse med algebehandling - spar 25%!

Hos Jysk Algeservice hjælper vi alle i hele landet – både erhvervsdrivende og private – med fliserens og algebehandling til faste lave priser. Når vi har været forbi og rense fliser eller terrasse, garanterer vi et slutresultat der kan få smilet frem på enhver husejer eller erhvervsdrivende. Vi yder nemlig ikke kun den bedste fliserens i landet, men også den billigste!

VEJLEDENDE PRISER PÅ FLISERENS – FØR 25% RABAT!

 • Fliserens: 39kr/m2
 • Fliserens, Algebehandling & Imprægnering: 59kr/m2
 • Fliserens, Algebehandling, Imprægnering & Fugesand: 69kr/m2

Bemærk: Alle priser er inkl. moms.

HUSK: Noget af prisen kan trækkes fra i skat med servicefradrag (det der før hed håndværkerfradrag). Derudover tilbyder vi ved større opgaver særpriser. Kontakt os hvis du gerne vil modtage et tilbud!

Flisepest - Fliserens - Rens af FliserFlisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Udfyld formularen og modtag et godt tilbud

  Navn (valgfri)

  Adresse (valgfri)

  Postnummer

  Telefon (valgfri)

  E-mail

  Beskriv kort din opgave

  FÅ ET GODT TILBUD ALLEREDE I DAG!

  Udfyld vores formular, og få et fantastisk og helt uforpligtende tilbud. Vi ønsker at du får et 100% perfekt resultat. Vil tilbyder allerede nogle af markedets bedste priser på fliserens, men hvis du udfylder formularen i dag, får du 25% rabat.

  Hvis du også ønsker andre services tilbyder vi særpriser. Få et uforpligtende tilbud på fliserens, tagrens, tagrenderens, og/eller facaderens i dag!

  FANTASTISKE RESULTATER MED FLISERENS!

  Vores produkter er miljøvenlige og af højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med fliserens og kan stå 100% inde for kvaliteten, resultatet og den service vi yder. Vi har fokus på at hjælpe dig til det bedste resultat, hvilket er årsagen til konsulentbesøget hvor vi gennemgår din opgave så løsningen passer til netop dit behov. Hvis du ønsker at få udført en fliserens af høj kvalitet og til lave priser, så kontakt os med det samme. Du kan ringe, skrive en mail, eller udfylde vores kontaktformular.

  Ring Email

  SERVICEFRADRAG PÅ FLISERENS

  Når du bestiller en af vores ydelser, herunder fliserens, har du mulighed for at få servicefradrag. Fliserens og vores andre ydelser, er nemlig serviceydelser. Fradraget gælder på arbejdslønnen til vores fliserensere, hvilket er størstedelen af regningen. Det er en ret stor besparelse i og med du kan få 26% tilbage i skat. Læs mere om servicefradrag her.

  SPARK NYT LIV I DINE FLISER!

  Få dine flotter fliser tilbage! Vi kan skaffe dig et smukt resultat i løbet af få timer, som vil glæde dig i mange år frem. Vi tilbyder en fuldpakke løsning som vil holde dine fliser flotte i mange år frem. Fliserens, imprægnering, årlig algebehandling, nyt fugesand, osv. Hos os kan du være sikker på et perfekt resultat!

  VI TILBYDER OGSÅ ANDRE SERVICES

  Du kan også udfylde vores kontaktformular vis du ønsker tilbud på andre ydelser end fliserens. Herunder: tagrens, algebehandling af tag, tagrenderens og facaderens. Skriv til os, og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  UDVALGTE ERHVERVSKUNDER

  SÅDAN UDFØRER VI FLISERENS

  1 – GRATIS KONSULENTBESØG MED AFMÅLING AF DINE FLISER

  Når du har kontaktet os om rens af dine fliser, vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Dette gør vi ved at sende en af vores konsulenter ud for at opmåle dine fliser og undersøge, hvilke behov du har. Dette gør vi for at få det bedst mulige resultat af fliserensen.

  2 – OVERFLADISK RENS

  Hvis du vælger at sige ja til vores tilbud på fliserens, starter vi med at fjerne mos, skidt, snavs og ukrudt fra fliserne og fugerne. Dette gør vi for at klargøre fliserne til fliserensen.

  3 – DYBDEGÅENDE FLISERENS

  Efter den klargørende rens, vil vi rense fliserne for flisepest og alger. Hvor du vil opnå det fantastiske resultat du har betalt for. Hvis du ikke er helt sikker på hvad flisepest er, kan du læse mere om det her: Flisepest.

  4 – IMPRÆGNERING OG ALGEBEHANDLING AF FLISER

  Hvis du har valgt det som en del af pakken vil vi også imprægnere og algebehandle dine fliser. Efter en fliserens anbefales det at få fliserne imprægneret og algebehandlet, da det er med til at sikre at resultatet holder i mange år. Samtidig giver vi også en garanti på behandlingen i 10 år.

  5 – UKRUDTSHÆMMENDE FUGESAND

  Til sidst vil vi pålægge nyt ukrudtshæmmende fugesand mellem fliserne såfremt det er aftalt. Med en fliserens, imprægnering, algebehandling og nyt fugesand, er du sikker på at have smukke fliser i mange år frem!

  6 – VERDENSKLASSE SERVICE OG GARANTI

  Leder du efter et god tilbud fra en virksomhed du kan stole på? Så skynd dig at få et godt tilbud fra os i dag!

  Læs mere om og se billeder af hvordan vi udfører fliserens her.

  HVORFOR SKAL MAN RENSE FLISER?

  Alger, flisepest og nogle former for mos kan skabe revner og sprækker i dine have- og betonfliser, hvilket medfører fugt og svamp og herved opstår problemet.

  Når vinteren kommer udvides sprækkerne, og der er risiko for frostsprængninger. Begynder dine fliser først at få frostsprængninger, så er skaden sket. Det er derfor vigtigt at være på forkant og forebygge mod flisepest. Du kan selv ved jævnlig rengøring, fejning og rensning af fliser mindske algernes muligheder for at gro og sprede sig. Husk dog på at alger vækster særligt hvor det er  og fugt og er derfor et stort arbejde at stå med selv. Hos Jysk Algeservice tilbyder vi professionel fliserens til priser hvor alle kan være med. Læs flere gode og meget vigtige grunde her.

  MILJØGODKENDT MEN STADIG EFFEKTIV FLISERENSNING

  Alger kan aldrig helt undgås. Ydermere kan de være skadelige for dine havefliser eller træterrasse hvorfor fliserens mod flisepest er nødvendig. Mange vælger selv at foretage en fliserensning af deres udendørs fliser med klorin, eddike eller brun sæbe. Det kan hjælpe, men får ikke problemet til at forsvinde. Læs også 3 metoder til fliserens.

  Miljøvenlig Rens af Fliser

  Hos Jysk Algeservice har vi specialiseret os i miljøvenlig rensning af udendørs fliser og terrasser. Vi bruger markedets bedste rensemidler og tilbyder den mest effektive fliserens og imprægnering i Danmark. Udover at give dine gamle, grønne havefliser nyt liv, giver vi altid 10 års garanti på vores rensning og imprægnering af både træterrasse og fliser.

  Ring Email

  Kontakt os

  GOD PRIS PÅ RENSNING OG IMPRÆGNERING AF FLISER

  Søger du et topprofessionelt, billigt fliserens firma, som yder service i topklasse, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende pris på rensning af dine fliser.

  Ønsker du en helt konkret pris på fliserensning, så kommer vi gerne ud og måler op, så du får den rette pris samt en løsning der passer netop til dit behov.

  Hele Danmark er vores arbejdsplads, så uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så hjælper vi dig med rensning og imprægnering af dine fliser. Og husk, tilkøber du fliseimprægnering, i forbindelse med rensning af fliser for flisepest, så tøver vi ikke med at give 10 års garanti med årligt servicetjek.

  Fjerner flisepest effektivt

  Beskytter imod ny algevækst

  10 års garanti med imprægnering

  FAQ - FLISERENS

  Hvor langt kører i ud for at tilbyde fliserens?

  Hos Jysk Algeservice tilbyder vi landsdækkende service på alle vores services – herunder naturligvis fliserens. Kontakt os med det samme, så finder vi en dag, hvor vi kan komme og se på dine fliser.

  Behøver jeg at være hjemme mens i udfører fliserens?

  Nej, det behøver du ikke. Vi kan udføre fliserens selvom du ikke er hjemme. Dette giver en god fleksibilitet for både os og dig!

  Skal i have adgang til vand?

  Når du bestiller en fliserens, skal vi have adgang til vand. Ved algebehandling har vi ikke brug for adgang til vand, da vi har en beholder i vores bil med blandingen.

  Hvad er algebehandling?

  Vi lægger et produkt ud på fliserne, som trænger ind og dræber rødderne på algerne. Vores produkt er miljøgodkendt, og det er desuden en god idé at få lavet en algebehandling i kombination med en fliserens.

  Benytter i miljøvenlige produkter til fliserens?

  Når vi udfører fliserens, benytter vi rent vand uden kemikalier. Dette sikrer at grundvand, planter, dyr og mennesker ikke skades af fliserensen. Derfor kan fliserensen udføres med god samvittighed.

  Hvornår er det bedste at få renset fliser?

  Vi anbefaler at få renset fliser, når vinterfrosten er væk, og forårsvejret er ankommet. Dette sikrer det bedste resultat af fliserensen, samtidig med at du kan nyde dine flotte fliser hele foråret, sommeren og dele af efteråret.

  Kan mine fliser tage skade af fliserensen?

  Med det rette udstyr, er der ingen risiko for, at dine fliser tager skade. Mange prøver selv med en billig højtryksrenser, hvilket kan resultere i ødelagte fliser, der skal skiftes.

  Hvordan kan jeg vedligeholde mine fliser?

  Vi anbefaler altid en årlig algebehandling. En algebehandling er ikke så dyr i forhold til en fliserens. Derfor anbefaler vi en at vedligeholde resultatet af en fliserens med algebehandling. Sådan holder du terrassen flot, og klar til de varme måneder. Kontakt os i dag, for et fantastisk tilbud.

  Hvad er imprægnering af fliser?

  Imprægnering af fliser giver fliserne en beskyttende hinde. Dette er vigtigt, eftersom den oprindelige beskyttelseshinde på fliserne gradvist forsvinder med tiden. En imprægnering fra Jysk Algeservice er ofte mere holdbar end den oprindelige beskyttelse. Derfor anbefaler vi imprægnering på både nye og gamle fliser. Imprægneringen beskytter mod vand, alger, mos og anden uønsket vækst på fliserne.

  Hvad er forskellen på fliserens og algebehandling?

  Fliserens er den dybdegående rengøring af dine fliser. Det er netop gennem rens af fliserne, at du kan se det flotte resultat. Det svarer lidt til en  hovedrengøring i hjemmet. Fliserens er dog noget mere tidskrævende. En algebehandling skal derimod mere ses som en vedligeholdelse af fliserensen og imprægneringen.

  Skal der sættes nyt sand i fugerne mellem fliserne?

  Ja, efter en fliserens skal der placeres nyt sand i fugerne. Dette vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med. Vi tilbyder nyt fugesand, som planter og mos ikke kan gro igennem/på.

  Hvad er alger egentligt?
  Det er en typisk grøn vækst der transporteres gennem luften af vind og dyr og sætter sig på fliser, tage m.m. Du kan blive meget klogere på alger og algebekæmpelse her.

  FLISEPEST

  Når vi udfører fliserens, så fjernet vi bl.a. alt flisepesten på fliserne. Men hvad er flisepest? Flisepest er en organisme som kaldes lav – Og er i alt sin enkelthed sammenvokset alger og svamp. Men der findes ikke kun 1 slags flisepest, men flere 100 forskellige typer.

  Hvordan ser flisepest ud?

  For at undersøge om dine fliser har flisepest, skal du lede efter nogle runde cirkler på fliserne. Det kan også ligne blomsterlignende vækster, hvor farven varierer, alt efter hvilken art det er. Flisepest opstår oftest i våde områder, med meget skygge. Terrassefliser og indkørsler er et rigtigt godt miljø for flisepesten. Foråret er et rigtig godt tidspunkt at fjerne flisepest, og derefter imprægnere dem. Fordelen ved at fjerne flisepest i foråret er at fliserne ikke er våde i længere tid af gangen, som f.eks. i vinter og efterårsperioderne.

  Men hvad kan du gøre for selv at fjerne flisepest?

  Hvis du selv vil prøve at bekæmpe flisepest, kan du forsøge dig med vask eller rengøring af fliserne med eddike eller brun sæbe. En højtryksrensning af fliserne er dog klart det mest effektive, da det giver en langt mere dybdegående afrensning som tilmed giver langt det flotteste slutresultat.

  Vi står naturligvis altid klar til at hjælpe!

  Læs mere om flisepest her.

  ANMELD OS PÅ TRUSTPILOT!

  Vi har desværre ikke så mange anmeldelser på Trustpilot, da vi ikke har haft et stort fokus på det tidligere. Derfor har vi ikke på nuværende tidspunkt det bedste resultat, hvilket vi gerne vil være gennemsigtige omkring. Tjek os gerne ud på Trustpilot, så du kan danne dig et indtryk. Eller måske give os en anmeldelse? Besøg os på Trustpilot!

  Jeg vil hellere end gerne have givet 1000 stjerner – har fået renset fliser omkring huset – God service mm – tusind tak for.. [ ]Sten K.

  Kan kun give de bedste anbefalinger, kom som aftalt, og veludført arbejde.Kaj Aage Hansen

  Jeg kan varmt andbefale Jysk Algeservice. De har renset mine fliser meget flot.
  flot arbejde.Anne Lise Rosenkvist Petersen
  Jysk Algeservice

  HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

  Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

  Se også vores samarbejdspartner Dansk Rense-service

  Ring Email

  Kontakt os