Vi udfører fliserens i Vejle og omegn

Vi har base i Vejle og udfører fliserens i hele byen samt de omkringliggende byer. På billedet kan du se en netop overstået fliserens hvor der er blevet imprægneret og lagt fugesand. Opgaven her er udført i Bredballe som ligger få kilometer udenfor Vejle.

Vi har mange private kunder i Vejle og omegn, men også en række virksomheder og offentlige institutioner. Fx. har vi løst opgaver for flere andelsbolig- og ejerforeninger samt erhvervsparker. Også hoteller/restauranter som Hotel Munkebjerg og Restaurant Skyttehuset har vi i kundekartoteket.

Vi har udført services for Vejle Anlægsteknik, Lindved hallen, KFUM Spejderne i Grejs og Lindved. Derudover har vi skoler som Vejle Midtbyskole, Stouby Skole, Skibet Skole samt Vejle kommunes ungdomsskole.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Har du brug for tilbud på rensning af fliser i Vejle?

Vi udfører professionel fliserens i Vejle og de omkring mindre byer til en fast lav pris. Vi renser dine fliser effektivt med et flot resultat uden at gå på kompromis med miljøet. Vi anvender nemlig det mest miljøvenlige produkt, som findes på markedet. Vi går nemlig højt op i at passe på miljøet.

Mange års erfaring med professionel algebehandling

Vores hovedkontor er beliggende i Grejs ved Vejle, og vi udfører dagligt algebehandling i Vejle og omegn. Vi servicerer en bred skare i området, små som store, private som erhverv – altid med et stort smil på læben samt med et godt humør!

IMPRÆGNER og få 10 års garanti

Vi anbefaler altid imprægnering af fliser, når de er blevet renset. En fliserens går ind og fjerner den øverste beskyttelses belægning. Derfor er det vigtigt at beskytte den igen med imprægnering. Med imprægnering giver vi flisen en ny beskyttelse, og det er noget, som vi giver 10 års garanti på, hvis du får foretaget et årligt vedligehold i form af en algebehandling.

Faste lave priser på algebehandlinger i Vejle og omegn

Uanset hvilken form for algebehandling du har brug for, så kan du altid få et uforpligtende tilbud på fliserens, tagrens og facaderens i Vejle og omegn. Vi kommer gerne ud til dig og laver en opmåling og en vurdering af din opgave, for at kunne give det bedst mulige tilbud på opgaven!

I menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller email, alt efter hvad du ønsker!

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os