GIV DINE FLISER NYT LIV MED EN FLISERENS I VEJLE

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Fliserens Vejle

Vi udfører fliserens i Vejle og de tillæggende mindre byer i en meget stor grad fra marts til oktober! Vi bruger den bedste og mest professionelle måde til rensning af fliser – det er samtidig den mest miljøvenlige og skånsomme måde det kan gøres på.

For at kunne udføre vores arbejde skal vi bruge adgang til en udendørs vandhane – ellers passer vi egentlig bare os selv indtil fliserne igen fremstår, som var de nye.

Algefjerner Vejle

Vores hovedkontor er beliggende i Grejs ved Vejle og vi har derfor daglig kørsel i Vejle og omegn. Vi servicerer en bred skare i området, små som store, private som erhverv – altid med et stort smil på læben samt med et godt humør!

Vi bruger markedets eneste godkendte produkt til algebehandling i Danmark. Det gør vi fordi vi går meget op i, at passe på vores miljø.

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
fliserens kolding

Imprægnering Vejle

Vi anbefaler altid imprægnering af fliser, når de er blevet renset. En fliserens går ind og fjerner den øverste beskyttelses belægning der er i flisen og den bliver derfor helt ”åben” når vi er færdige med vores arbejde. En imprægnering går ind og giver flisen en ny beskyttelse og det er noget, som vi giver garanti på, hvis man får foretaget et årligt vedligehold i form af en algebehandling.

Fliserens Pris

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rensning af fliser hos jer eller en af vores andre ydelser, så tag endelig kontakt. Vi kommer ligeledes ud til dig for en opmåling og en vurdering af din opgave, for at kunne give det bedst mulige tilbud på opgaven!

I menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller email, alt efter hvad du ønsker!

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99