MED GARANTI DEN BEDSTE FLISERENS I VEJLE

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Har du brug for tilbud på rensning af fliser i Vejle?

Vi udfører professionel fliserens i Vejle og de omkring mindre byer til en fast lav pris. Vi renser dine fliser effektivt med et flot resultat uden at gå på kompromis med miljøet. Vi anvender nemlig det mest miljøvenlige produkt, som findes på markedet. Vi går nemlig højt op i at passe på miljøet.

Mange års erfaring med professionel algebehandling

Vores hovedkontor er beliggende i Grejs ved Vejle, og vi udfører dagligt algebehandling i Vejle og omegn. Vi servicerer en bred skare i området, små som store, private som erhverv – altid med et stort smil på læben samt med et godt humør!

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Flisepest - Fliserens - Rens af Fliser

MPRÆGNER og få 10 års garanti

Vi anbefaler altid imprægnering af fliser, når de er blevet renset. En fliserens går ind og fjerner den øverste beskyttelses belægning. Derfor er det vigtigt at beskytte den igen med imprægnering. Med imprægnering giver vi flisen en ny beskyttelse, og det er noget, som vi giver 10 års garanti på, hvis du får foretaget et årligt vedligehold i form af en algebehandling.

Faste lave priser på algebehandlinger i Vejle og omegn

Uanset hvilken form for algebehandling du har brug for, så kan du altid få et uforpligtende tilbud på fliserens, tagrens og facaderens i Vejle og omegn. Vi kommer gerne ud til dig og laver en opmåling og en vurdering af din opgave, for at kunne give det bedst mulige tilbud på opgaven!

I menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller email, alt efter hvad du ønsker!

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99