TAGRENS - EFFEKTIV ALGERENS AF DIT TAG

Alger på taget ses oftes på de danske tage, og når algerne først har slået rødder, kan de være svære at komme til livs.
Vores tagrens opløser rødderne på algerne, og sørger for at de får dit flotte tag tilbage og giver taget en længere leverid.

Vores algefjerner er miljøgodkendt, og sikre dig en algebehandling med et professionelt resultat.

ALGEBEHANDLING AF TAG

Jysk Algeservice udfører professionel algerens af tag og algebehandling på alle typer tage – lige fra betonsten, eternit, skifer, teglsten og tagpap-tage. Vi udfører algebehandling af tag både hos privat og erhvervskunder i hele landet.

Tagrens
Tagrens

Hvordan virker produktet?

Vi benytter et miljøgodkendt produkt til vores tagrens, som går ind og dræber rødderne på de grønne alger og mos. Efter behandlingen vil algerne skifte over i en mere gyldenbrune nuancer, hvilken betyder at algerne er døde oppe på taget. Her efter vil regn vandet være med at skylle algerne ned fra taget med tiden.

Hvor ofte skal taget renses?

Vi anbefaler at du for algebehandlet dit tag hvert år, så levetiden af tagen bliver forlænget. Da professionel tagrens ikke kun er pga. udseendet af de grønne alger og mos. Alger og mos på tagene er også med til, at holde tagstenene fugtige, hvilket øger nedbrydningsprocessen. Herudover vil rødderne langsomt arbejde sig ind i taget og kan være med til at lave frostsprængninger i tagstenene når det fryser om vinteren.

Hvornår virker en algebehandling?

Med en algebehandling af taget får du den flotte farve frem på taget igen. Algebehandlingen trænger ind i taget hvorfra det modvirker fremkomsten af alger i op mod 6 måneder.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99