FÅ BILLIGT & UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ FLISERENS OG ALGERENS I RANDERS

Bor du i Randers, og ønsker fliserens, tagrens eller facaderens til overkommelige priser? Jysk Algeservice er landsdækkende firma, som er specialiseret i algebehandling, og vi kører meget gerne til Randers for at rense tag, fliser og facader fri for alger. Vi har hovedsagligt private kunder i Randers, men også en række erhvervsdrivende såsom Plantorama, Jensen Byg m.fl. Vi har været på en række skoler og udført forskellige opgaver som fx. fliserens for Erhvervsakademi Dania, Paderup Gymnasium og Randers Statsskole.

Vi anvender kun professionelt udstyr og maskiner, og vores rensemetode er yderst effektivt og samtidig skånsomt for fliserne og miljøet. Vi renser fliserne helt i bund, så alt flisepest, alger og mos er væk fra fliserne, så de står som flotte og nye igen.

Billig algebehandling af tag, fliser & facader

Hvis du ønsker et billigt og uforpligtende tilbud på en algebehandling af fliser, tag eller facade, så tag endelig fat i os. Vi kommer gerne ud forbi dig og laver en opmåling og en vurdering af din opgave uden beregning – uanset om du er privat eller erhvervsdrivende. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Vi udfører fliserens i Randers og omegn

Vi kører i hele Danmark, Særligt i Jylland og er ofte omkring Randers og de omkringliggende byer. Til højre ses et billede af en overstået fliserens omkring 10 km udenfor Randers. Nærmere bestemt ved Laurbjerg som ligger lige omkring 15 km fra Randers.

Her er netop blevet lagt fugesand. Nyt fugesand er nødvendigt efter fliserens da ukrudt ellers vender meget hurtigt tilbage og fliserne generelt har lettere ved at blive beskidte igen. Derudover kan fliserne lettere forskubbe sig når der ikke anvendes fugesand. Derfor er det temmelig vigtigt.

Hold fliserne flotte med IMPRÆGNERING

Vi anbefaler at fliserne eller facaden bliver behandlet med en form for imprægnering, så det er mere modstandsdygtig over for alger, mos og flisepest i fremtiden. Derudover er det en god ide at få fyldt fugerne ud med nyt fugesand. Det vil være med til, at forhindre ukrudt og alger i at komme igen imellem fliserne.

Bestiller du fliserens hos Jysk Algeservice, anbefaler vi altid efterfølgende imprægnering, så du kan holde dine fliser flotte i mange år frem. Hvis du bestiller årligt service hos os, kvitterer vi med 10 års garanti på imprægnering. Kontakt os i dag, hvis du skal have foretaget en fliserens i Randers & omegn.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os