Fliserens Randers

Jysk Algeservice er et professionelt firma, som er specialiseret sig i at lave fliserens og facaderens til overkommelige priser. Vi er landsdækkende og kører også til Randers og rense dine fliser eller facade.

Vi anvender professionelt udstyr og maskiner, som er beregnet til at rense fliser eller facader med. Vores rensemetode er yderst effektivt og samtidigt er skånsomt for fliserne. Vi renser fliserne helt i bund, så alt flisepest, alger og mos er væk fra fliserne, så de står som flotte og nye igen.

Fliserens Fredericia
Jysk Algeservice

Imprægnering Randers

Vi anbefaler at fliserne eller facaden bliver behandlet med en form for imprægnering, så det er mere modstandsdygtig over for alger, mos og flisepest i fremtiden. Derudover er det en god ide at få fyldt fugerne ud med nyt fugesand. Det vil være med til, at forhindre ukrudt og alger i at komme igen imellem fliserne.

Fliserens pris Randers

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rensning af fliser eller facade, så tag endelig kontakt. Vi kommer gerne ud forbi dig og laver en opmåling og en vurdering af din opgave uden beregning.

I menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller e-mail, alt efter hvad du ønsker!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!