Fliserens Viborg

Fliser bliver udsat for al slags vejr og dette kan ses på fliserne med tiden. Man vil ofte få grønne alger og mørke pletter på fliserne specielt på skyggede flisearealer. De mørke pletter kaldes flisepest og kan være en kamp at selv at fjerne.

Jysk Algeservice er specialister i at fjerne flisepest og alger skånsomt og miljørigtigt fra dine fliser. Vi benytter professionelt udstyr, som er beregnet til formålet, og får fliserne til at fremstå så tæt på nye som muligt.

fliserens kolding
Jysk Algeservice

Imprægnering Viborg

En god investering er, at få fliserne beskyttet med en imprægnering efter en fliserens. Imprægneringen er med til at forstærke og forlænge overfladens holdbarhed imod alger, svamp og flisepest flere år frem i tiden.

Jysk Algeservice tilbyder 10 års garanti på vores imprægnering ved en årlig gennemgang/tjek af dine fliser.

Fliserens Pris Viborg

Vi udfører også algebehandling af tag, fliser og facade, hvor vi sprøjter et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel på, som går ind og dræber alger og mos, og derved løsner rødderne, så algerne nemmere kan fjernes fra overfladen.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Vi anbefaler at få pålagt nyt fugesand efter en fliserens. Da det er med til at holde mos, alger og ukrudt væk imellem fliserne.

Jysk Algeservice er landsdækkende og kører gerne til Viborg og omegn for en uforpligtende snak omkring dine fliser. Vi tilbyder også algebehandling af tage, facade samt rensning af træterrasser.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 42590999 eller send os en mail på info@jyskalgeservice.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde. Vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!