EFFEKTIV FLISERENS I VIBORG TIL FAST LAV PRIS

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Jysk Algeservice renser fliser i Viborg

Vi tilbyder effektiv fliserens i Viborg og omegn til faste lave priser. Fliser bliver udsat for al slags vejr og dette kan ses på fliserne med tiden. Man vil ofte få grønne alger og mørke pletter på fliserne specielt på skyggede flisearealer. De mørke pletter kaldes flisepest og kan være en kamp at selv at fjerne.

Jysk Algeservice er specialister i at fjerne flisepest og alger skånsomt og miljørigtigt fra dine fliser. Vi benytter professionelt udstyr, som er beregnet til formålet, og får fliserne til at fremstå så tæt på nye som muligt.

En god investering er, at få fliserne beskyttet med en imprægnering efter en fliserens. Imprægneringen er med til at forstærke og forlænge overfladens holdbarhed imod alger, svamp og flisepest flere år frem i tiden. Jysk Algeservice tilbyder 10 års garanti på vores imprægnering ved en årlig algebehandling af dine fliser.

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Fliserens - Rens af Fliser

Eksperter i algebehandling i Viborg

Vi udfører også algebehandling af tag, fliser og facaderens i Viborg. Fremgangsmetoden er, at vi sprøjter et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel på, som går ind og dræber alger og mos, og derved løsner rødderne, så algerne nemmere kan fjernes fra overfladen.

Er du interesseret i et tilbud på tagrens, fliserens eller facaderens i Viborg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer også gerne ud og foretager opmåling inden vi giver et endeligt tilbud. Ingen opgaver er for store eller små til os. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99