Jysk Algeservice renser fliser i Viborg

Vi tilbyder effektiv fliserens i Viborg og omegn til faste lave priser. Vi har klart flest private kunder i Viborg, men har også nogle få virksomheder i kundekartoteket. Vi har fx. udført opgaver for Skalflex A/S, Jysk Display A/S, Hedeselskabet A/S samt Bjergsnæs Efterskole. Jysk Algeservice dækker hele Jylland og er ofte i Viborg og kommer også gerne ud til dig uden ekstra kørselstillæg da byen ligger på vores naturlige rute hvor vi altså ofte udfører opgaver, både i Viborg men også omkringliggende byer som Bjerringbro, Stoholm og Karup.

I forhold til algevækst er Viborg ikke et af de værst ramte områder i landet. Viborg Kommune hører til blandt de mest solfattige i landet hvilket i et vist omfang fungerer hæmmende for algeproduktionen. Omvendt ligger kommunen over landsgennemsnittet hvad angår nedbør hvilket har en fremmende effekt på alger. Overordnet set ligger Viborg altså nogenlunde gennemsnitligt hvad angår alger på fliser, tag, terrasse m.v.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Vi kører i hele Danmark - også Viborg og omegn

Vi er som nævnt i hele Danmark, og udfører ofte opgaver i Viborg og omkringliggende byer. På billedet kan du se en opgave hvor vi fornyligt har renset fliser i en mindre indkørsel hos en kunde nær Søndersø tæt ved Viborg centrum. Trænger dine fliser også til rens og evt. algebehandling, så kontakt os i dag og hør nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Eksperter i algebehandling i Viborg

Vi udfører også algebehandling af tag, fliser og facaderens i Viborg. Fremgangsmetoden er, at vi sprøjter et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel på, som går ind og dræber alger og mos, og derved løsner rødderne, så algerne nemmere kan fjernes fra overfladen.

Er du interesseret i et tilbud på tagrens, fliserens eller facaderens i Viborg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer også gerne ud og foretager opmåling inden vi giver et endeligt tilbud. Ingen opgaver er for store eller små til os. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Jysk Algeservice renser fliser i Viborg

Fliser bliver udsat for al slags vejr og dette kan ses på fliserne med tiden. Man vil ofte få grønne alger og mørke pletter på fliserne specielt på skyggede flisearealer. De mørke pletter kaldes flisepest og kan være en kamp at selv at fjerne.

Jysk Algeservice er specialister i at fjerne flisepest og alger skånsomt og miljørigtigt fra dine fliser. Vi benytter professionelt udstyr, som er beregnet til formålet, og får fliserne til at fremstå så tæt på nye som muligt.

En god investering er, at få fliserne beskyttet med en imprægnering efter en fliserens. Imprægneringen er med til at forstærke og forlænge overfladens holdbarhed imod alger, svamp og flisepest flere år frem i tiden. Jysk Algeservice tilbyder 10 års garanti på vores imprægnering ved en årlig algebehandling af dine fliser.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os