VI TILBYDER EFFEKTIV & MILJØGODKENDT FLISERENS I ESBJERG

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Esbjergs stærkeste pris pr. m2

Ønsker du effektiv fliserens til Esbjergs stærkeste pris, så står Jysk Algeservice klar til at hjælpe dig. Esbjerg er et kerne område for os, og vi bestræber os på at hjælpe så mange privat og erhvervs kunder som overhovedet muligt!

Vi bruger markedets aller bedste og mest skånsomme udstyr til fliserensning. Når man laver en rensning af fliser er det meget vigtigt at man ikke bruger en almindelig højtryksrenser, da det kan få fliserne til at krakelere.

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Flisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Altid 10 års garanti på imprægnering

Når man har fået foretaget algebehandling, anbefaler vi på det kraftigste, at man får pålagt vores nøje udvalgte imprægnering efterfølgende. Når man lægger imprægnering på, går man ind og beskytter på den mest optimale måde. En rensning åbner fliserne op. Det gør, at de bliver mere modtagelige over for flisepest, som viser sig i spættet form, grønne og gule alger mv. Vælger du efterfølgende imprægnering med årlige service, så giver vi 10 års garanti.

Vi hjælper med algebekæmpelse i Esbjerg

Vi går meget op i at levere en sublim service. Altid med et stort smil på læben og et godt humør! Vi sætter en stor ære i at passe på vores miljø og derfor bruger vi udelukkende det eneste godkendte produkt i Danmark til algebehandling af tag, fliser og facader.

Vi er eksperter i Algebekæmpelse og foretager både fliserens, tagrens og facaderens i Esbjerg & omegn. Ønsker du et super godt tilbud på algebehandling, så tøv ikke med at ringe til os! Du finder vores kontakt informationer under fanen ”kontakt” eller i en af de kontakt formularer der er på siden!

Vi glæder os til at snakke med dig!

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99