Flise rens Esbjerg

Er dine fliser angrebet af flisepest og grønne alger?

Så står Jysk Algeservice klar til at hjælpe dig af med problemet. Esbjerg er et kerne område for os, og vi bestræber os på at hjælpe så mange privat og erhvervs kunder som overhovedet muligt!

Vi bruger markedets aller bedste og mest skånsomme udstyr til fliserens. Når man laver en rensning af fliser er det meget vigtigt at man ikke bruger en almindelig højtryksrenser, da den ikke er justeret og beregnet til at udføre en fliserens. Bruger man det, så kan man øjeblikkeligt komme til at få fliserne til at krakelere.

fliserens kolding
Jysk Algeservice

Imprægnering Esbjerg

Når man har fået lavet en fliserens, anbefaler vi på det kraftigste, at man får pålagt vores nøje udvalgte imprægnering efterfølgende. Når man lægger imprægnering på, går man ind og beskytter sine fliser på den mest optimale måde.

Det gør man fordi: Når man får en rensning af fliser, så åbner man sine fliser helt op. Det gør at de bliver mere modtagelige over for flisepest, som viser sig i spættet form, grønne og gule alger mv. -lægger man imprægnering på og overholder sin årlige service, så giver vi 10 års garanti.

Fliserens pris Esbjerg

Vi går meget op i at levere en super service. Altid med et stort smil på læben og et godt humør! Vi sætter en stor ære i at passe på vores miljø, så derfor bruger vi udelukkende det eneste godkendte produkt i Danmark til algebehandling af tag, fliser og facader.

Så ønsker du et meget fordelagtigt og super godt tilbud på fliserens, algebehandling eller rensning af facade, så tøv ikke med at ringe til os!

Du finder vores kontakt informationer under fanen ”kontakt” eller i en af de kontakt formularer der er på siden!

Vi glæder os til at snakke med dig!

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!