fliserensJysk Algeservice

FÅ FJERNET FLISEPEST FRA DINE FLISER, KONTAKT OS I DAG!

FLISEPEST - PROFESSIONEL FJERNELSE AF FLISEPEST

Ring Email Kontakt os
fliserens

Hvad er flisepest?

Flisepest er en alge som vokser på dine fliser. Den opstår oftest på nordsiden af dit hus, da flisepest har de bedste vækstbetingelser hvor der regelmæssigt er både sollys og fugt. Når dine fliser bliver ramt, betyder det at de bliver angrebet af svampe kaldet lav. Her er det ofte nødvendigt med effektiv fliserens.

Mange arter af flisepest!

Der findes over 900 forskellige typer af svampen lav, det betyder også at de ses i mange forskellige varianter, som antager forskellige former og farver på fliserne. Flisepest bliver mere og mere udbredt i takt med at mængden af svovl i luften reduceres.

Udfyld vores kontaktformular nedenunder, og få et uforpligtende tilbud!

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR!

  Navn

  Adresse (valgfri)

  Postnummer (valgfri)

  Telefon

  E-mail

  Beskriv kort din opgave (valgfri)

  Fliserens - Rens af Fliser - Flisepest

  Hvordan fjernes flisepest?

  Vi fjerner flisepest med en maskine særligt konstrueret til formålet. Ved hjælp af dyser som afgiver et bestemt tryk af vand og en børste fjerner, mos og snavs uden at ødelægge fliserne.

  Vi anbefaler en fliserens med særligt indrettet maskine (højtryksrenser) for på denne måde at skåne fliserne.

  Hvordan kan jeg selv fjerne flisepest?

  Ønsker du selv at give dig i kast med fjernelse af flisepest, anbefaler vi at bruge en terrassevasker (også kaldet en patio cleaner), som du monterer på en højtryksrenser. Her bliver der nemlig vasket uden kemi, som er bedre for dine fliser og for miljøet! Højtryksrenseren kan fjerne snavs, belægning og flisepest. Fliserne skal efterfølgende skylles efter med endnu mere vand.

  OBS!

  Du skal du være opmærksom på at en højtryksrenser vil fjerne alt flisesandet mellem dine fliser, hvilket derfor også vil skulle udskiftes. Derudover skal du også passe på, da du også kan risikere at ødelægge dine fliser med højtryksrenseren. Derfor anbefaler vi at få et professionelt firma til at rense dine fliser for flisepest.

  Hvordan ser flisepest ud?

  Flisepest er et lag gråhvide pletter, der ligger på dine fliser – tjek eventuelt billederne på siden her. Pesten sidder godt fast på fliserne, og kan være svære at bekæmpe, uden det rette udstyr og teknik. Der findes mange arter af flisepest, og derved kan udseendet også variere, og kan derfor også ses som gule, grønne og sorte pletter. Kontakt os, så kan vi hjælpe!

  Behandling af flisepest - priser

  Vores priser på en flisepest rens er alt afhængig af, hvor mange m2 du har. Vi kommer gerne forbi dig og laver en opmåling af din indkørsel, gangareal og terrasse, og udarbejder et tilbud til dig.

  Benyt vores kontaktformular i bunden, og bestil et tilbud eller en opmåling, eller læs mere om fliserens her

  Jysk Algeservice

  HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

  Algerne gror over hele Danmark, så om du bor i nærheden af København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde eller Herning, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

  Ring til os på 42 57 09 99