Flisepest

Hvad er det? Flisepest er en alge som vokser på dine fliser. Den opstår oftes på nordsiden af dit hus, da det gror bedst, hvor der er regelmæssigt sollys og fugt.

Når dine fliser bliver ramt, betyder det at de bliver angrebet af svampe kaldet Lav. Her er det ofte nødvendigt med effektiv fliserens.
Der findes over 900 forskellige versioner af svampen lav, det betyder også at det ses i mange forskellige varianter (forskellige former og farver på fliserne)

Flisepest bliver mere og mere udbredt i takt med at mængden af svovl i luften reduceres.

Hvordan fjernes flisepest?

Vi kan fjerne flisepest med en maskine konstrueret til formålet. Ved hjælp af dyser som afgiver et let tryk af vand og børste, fjerner alger, mos og snavs uden at ødelægge fliserne.

Vi anbefaler en fliserens med maskine i stedet for højtryksrenser for at skåne fliserne.

Flisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Behandling af flisepest - priser

Vores priser på en flisepest rens er alt afhængig af, hvor mange m2 du har. Vi kommer gerne forbi dig og laver en opmåling af din indkørsel, gangareal og terrasse, og udarbejder et tilbud til dig.

Benyt vores kontaktformular i bunden, og bestil et tilbud eller en opmåling, eller læs mere om fliserens her

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, så om du bor i nærheden af København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde eller Herning, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99