FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BILLIG FLISERENS I SILKEBORG

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Trænger dine fliser til en rensning i Silkeborg og Omegn?

Vi hjælper både private og erhvervskunder med fliserens i Silkeborg og omegn. Hvor du til enhver tid kan få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser til fast lav pris. Vi fjerner alt flisepest og alger som gror på dine fliser. Det gør vi med markedets bedste og mest professionelle udstyr, som ovenikøbet er skånsomt for miljøet.

Når du har fået foretaget fliserens, så anbefaler vi altid efterbehandling af fliserne i form af imprægnering. Grunden til at man skal imprægnere sine fliser er, at de efter en rensning er sårbare og modtagelige for vind og vejr. Alger vil sætte sig hurtigt igen, slå rødder og med tiden få fliser og sten til at krakelere, hvis ikke det bliver vedligeholdt. Når man imprægnerer og efterfølgende får foretaget en algebehandling hvert år, så vil man altid have flotte og sunde fliser. Imprægnering er en beskyttelse, som man lægger på sine fliser. Vores imprægnering er nøje udvalgt, og vi giver 10 års garanti på den.

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Fliserens - Rens af Fliser

Effektiv ALGEBEHANDLING af fliser, tag og facade i SILKEBORG

Med 2 afdelinger tæt på kommer vi ofte og foretager alle former for algebehandlinger i Silkeborg og omegn. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Og vi hjælper dig gerne med både fliserens, tagrens og facaderens i Silkeborg. Vi sætter en stor ære i, at levere et professionelt stykke arbejde med et kæmpe smil og et smittende humør.

Hvis du vil have et godt råd eller et tilbud, så ikke hold dig tilbage. Vi er altid klar til at tage en snak i telefonen, besvare e-mail eller hvis du har lyst, så kommer vi og besøger på adressen for at kunne give den optimale vejledning. Kontakt information findes under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformular i bunden af de forskellige sider.

Vi ser frem til at hjælpe dig med algebehandling i Silkeborg og omegn.

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99