GIV DINE FLISER NYT LIV MED EN FLISERENS I SILKEBORG

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Flise rens Silkeborg

Vi servicerer både private og erhvervskunder i Silkeborg og omegn, hvor vi udfører fliserens, facaderens som algebehandling af tag, facader og fliser.

Vi fjerner al flisepest og alger som gror på fliserne. Dette gør vi med markedets bedste og mest professionelle udstyr – på den mest miljøvenlige og skånsomme måde.

Algebehandling Silkeborg

Med 2 afdelinger tæt på Silkeborg, er vi meget synlige i bybilledet i Silkeborg, og ingen rensning af fliser eller algebehandling er for små eller stor til os.

Vi sætter en stor ære i, at levere et professionelt stykke arbejde med et kæmpe smil og et smittende humør.

Når vi udfører en fliserens, så passer vi på vores miljø. Derfor bruger vi udelukkende det eneste godkendte produkt til algebehandling i Danmark.

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
fliserens silkeborg

Imprægnering Silkeborg

Vi anbefaler, at når man har fået foretaget en rensning af fliser ved sit hjem, at så får man foretaget en imprægnering af fliserne. Vores imprægnering er nøje udvalgt og vi giver 10 års garanti på den.

Grunden til at man skal imprægnere sine fliser efter en fliserens eller sin facade efter en facaderens er, at man gør vi fliserne sårbare og modtagelige for vind og vejr. Alger vil sætte sig hurtigt igen, slå rødder og med tiden få fliser og sten til at krakelere, hvis ikke det bliver vedligeholdt.

Når man imprægnerer det og efterfølgende får foretaget en algebehandling hvert år, så vil man altid have flotte og sunde fliser. Imprægnering er en beskyttelse som man lægger på sine fliser.

Fliserens tilbud Silkeborg

Hvis du vil have et godt råd eller et tilbud, så ikke hold dig tilbage. Vi er altid klar til at tage en snak i telefonen, besvare e-mail eller hvis du har lyst, så kommer vi og besøger på adressen for at kunne give den optimale vejledning.

Kontakt information findes under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformular i bunden af de forskellige sider.

Vi ser frem til at snakke med dig!

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99