Trænger dine fliser til en rensning i Silkeborg og Omegn?

Vi hjælper både private og erhvervskunder med fliserens i Silkeborg og omegn. Vi har været hos Silkeborg Gymnasium, et af landets største fagforbund, FOA samt en række private virksomheder som Gudenåens Camping, Søholt Transport, Signesminde Kro og Restaurant Hjejlen. Herudover har vi naturligvis også en række private kunder hvor vi har lavet algebehandling, fliserens samt andre opgaver.

Når du har fået foretaget fliserens, så anbefaler vi altid efterbehandling af fliserne i form af imprægnering. Grunden til at man skal imprægnere sine fliser er, at de efter en rensning er sårbare og modtagelige for vind og vejr. Alger vil sætte sig hurtigt igen, slå rødder og med tiden få fliser og sten til at krakelere, hvis ikke det bliver vedligeholdt. Når man imprægnerer og efterfølgende får foretaget en algebehandling hvert år, så vil man altid have flotte og sunde fliser. Imprægnering er en beskyttelse, som man lægger på sine fliser. Vores imprægnering er nøje udvalgt, og vi giver 10 års garanti på den.

Du  kan til enhver tid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser til fast lav pris. Vi fjerner alt flisepest og alger som gror på dine fliser. Det gør vi med markedets bedste og mest professionelle udstyr, som ovenikøbet er skånsomt for miljøet.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Fliserens - Rens af Fliser

Effektiv ALGEBEHANDLING af fliser, tag og facade i SILKEBORG

Med 2 afdelinger tæt på kommer vi ofte og foretager alle former for algebehandlinger i Silkeborg og omegn. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Og vi hjælper dig gerne med både fliserens, tagrens og facaderens i Silkeborg. Vi sætter en stor ære i, at levere et professionelt stykke arbejde med et kæmpe smil og et smittende humør.

Hvis du vil have et godt råd eller et tilbud, så ikke hold dig tilbage. Vi er altid klar til at tage en snak i telefonen, besvare e-mail eller hvis du har lyst, så kommer vi og besøger på adressen for at kunne give den optimale vejledning. Kontakt information findes under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformular i bunden af de forskellige sider.

Vi ser frem til at hjælpe dig med algebehandling i Silkeborg og omegn.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os