Få uforpligtende tilbud på rensning af fliser i Herning

Herning er en af vores mest besøgte byer hvor vi har rigtig mange både private og virksomheder som kunder. Vi har fx. løst opgaver i Herning Kongrescenter, hos IF forsikring, Hotel Sønderborg Strand, Herning Bowlinghal samt mange flere.

De fleste af vores kunder få lavet fliserens og algebehandling. Vi kører ud hele året, men højsæsonen ligger fra marts til oktober, hvor temperaturerne er over 0 dag og nat. Dette er nødvendigt for at passe på fliserne under og efter rensning. Vi har mange års erfaring inden for rensning af fliser og ved, hvad der skal til for at skabe et flot, vedvarende resultat. Når vi foretager fliserens i Herning og omegn, er vi meget opmærksomme på at skåne miljøet, derfor bruger vi altid markedets eneste miljøgodkendte produkt. Vil du give dine fliser nyt liv, så kontakt Jysk Algeservice i dag og få et uforpligtende tilbud i dag.

ALGEBEHANDLING af tag, facader og fliser i Herning

Vores hovedkontor er beliggende Nord for Vejle kun en halv times kørsel fra Herning. Vi har derfor mange faste kunder i Herning og omegn og hjælper også gerne dig med algebehandling af enhver slags. I Herning servicerer vi både private og erhvervskunder, for hvem vi laver både fliserens, tagrens, facaderens og algebehandling. Vores algebehandling er den eneste miljøgodkendte i Danmark, og den bruger vi fordi vi værner om vores miljø!

Ønsker du at få et helt uforpligtende tilbud, så kommer en konsulent gerne forbi og foretager en opmåling. Herefter fremsender vi et skriftligt uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at tage kontakt til os via vores kontaktformular eller give os et kald. Vi glæder os til at hjælpe dig med algebehandling i Herning.

10 års garanti på IMPRÆGNERING

Efter rensning af fliser, anbefaler vi, at man altid får lavet en imprægnering. Det samme gælder, hvis man får udført en facaderens! Når vi laver en rensning af fliser, så fjerner vi alt mos, alger og andet som er på fliserne. Fliserne er herefter helt rene, men hvis ikke du giver fliserne en ny beskyttelse i form af imprægnering, så går der ikke lang tid før fliserne igen bliver angrebet af flisepest, mos og alger. Imprægneringen giver et beskyttende og afvisende lag. Hos Jysk Algeservice giver vi gerne 10 års garanti på imprægnering, hvis du overholder årlige servicebesøg med algebehandling.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os