FACADERENS - VÆK MED ALGER, SKIDT OG SNAVS

Alger, skidt og snavs sætter hurtigt sit præg på dine facader, og du er ikke den eneste. Facader er oftes udsat for skidt og snavs, og alger og mos har gode betingelser for at gro her i Danmark.
Derfor er en effektiv facaderens ofte vejen frem

Udover at alger og mos giver et træls udseende på huset så kan det også have meget alvorlige konsekvenser ikke at vedligeholde sine facader. Sit hus skal vedligeholdes ligesom alt andet og det er bedre at forebygge inden det er gået galt!

Med vores facaderens og algebehandling, sørger vi for, at dine facader igen er rene, og samtidig forbygger vi med vores imprægnering mod fugt og svamp og forlænger derved facadens levetid.

Vores algefjerner er miljøgodkendt, og sikrer dig en algebehandling med et professionelt og fantastisk resultat.

Tagrens
FacaderensFacaderens

Hvorfor? Derfor!

Du skal passe på dine facader, da alger og nogle former for mos kan skade din facade. Hvis ikke du vælger en facaderens eller øver generel vedligeholdelse, skaber det små revner og sprækker i facaden når de sætte rødder. Derigennem kommer fugt og dannelse af svamp som siver ind i jeres hulmur! Dette kan videre give skader ind i huset såsom vægge, gulve mv.

Ligesom i taget, så udvides disse spækker når det bliver vinter, da det kan frostspringe ved fugerne og i stenene på facaden. Dette kan ikke ses i starten men vær over det inden skaden er sket, for så bliver det næsten uoverskueligt!

Derudover er en ren facade bare meget mere tilfredsstillende for sjælen og hvis du er ansvarlig for en virksomhed, så giver det et fantastisk udtryk af virksomheden, at have en ren og vedligeholdt facade – det er det første som kunden møder på vej ind.

Vi anbefaler

Vi anbefalder at lave et abonnement hos os, hvor vi kommer én gang årligt og vedligeholder huset til en fast lav pris! Vi har flere forskellige muligheder, som du kan høre mere om ved at kontakte os.

Kontakt os nu for en aftale omkring facaderensning og vedligeholdelse – vi kommer altid gerne ud til dig og ser på opgaven inden der endeligt aftales.

Sådan gør vi

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99