FAQ - FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL HER

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

FAQ - ofte stillede spørgsmål:

Jysk Algeservice er landsdækkende med beliggenhed i Vejle

Vi bestræber os på, at udføre behandlingen inden for 2-3 uger, det kan dog variere efter vind og vejr.

Nej, så længe der er adgang rundt om huset, behøver du ikke være hjemme.

Kun ved en bestilling af en fliserens. Ved algebehandling af taget har vi vores blanding i tanken, som vi har stående i vores biler.

Ved en algebehandling påfører vi et miljøgodkendt algemiddel på taget eller fliserne, som går ind og dræber rødderne på algerne.

Tiden fra behandling til reel virkning afhænger af faktorer såsom tagtype og algetype. Men efter nogle måneder vil du kunne se en effekt på taget.

I de fleste tilfælde er én behandling tilstrækkeligt, hvis du har en let algevækst. Tage som er svært angrebet af alger, mos og lav kan kræve to eller tre behandlinger for at opnå det perfekte resultat.

Nej, vi har igennem tre år testet algemiddel på solcelleanlæg, og det har ingen skadelig effekt at sprøjte dem med algemiddel. Det er faktisk en fordel at få sprøjtet sit solcelleanlæg, da algevækst mindsker ydeevnen på anlægget.

Du kan læse alt om flisepest her

Nej, flisepest og grå lav kan kun fjernes med en fliserens. Hvis der er flisepest/grå lav på taget kan dette ikke fjernes med en algebehandling.

Garantien for imprægneringen er kun gældende, såfremt Jysk Algeservice vedligeholder fliserne ved en årlig algebehandling.

Garantien dækker gennemtæring af fliser.

Fandt du ikke svaret på dine spørgsmål?

Kontakt os hvis du ikke fandt svaret på dine spørgsmål. Vi sidder klar, ved både mail og telefon, til at svare på dine spørgsmål og/eller sammensætte et uforpligtende tilbud efter dine behov.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os