Få hjælp til rensning af fliser i Roskilde

Har du brug for hjælp til fliserens i Roskilde og omegn, så kontakt Jysk Algeservice. Vi giver dine fliser nyt liv, og derudover har vi branchens bedste service og altid fast lav pris på rensning af fliser. Vi bruger det bedste og mest professionelle udstyr til rensning af fliser, tag og facader. Derudover er vores produkter miljøvenlige og er godkendt til formålet.

Roskilde ligger på vores naturlige rute på vej til København hvor vi har en række både små og store kunder som fx Københavns Universitet. Vi har dog fleste private kunder, men løser også opgaver for både små og store virksomheder samt det offentlige. Vi kører naturligvis også gerne omkring Roskilde og løser din opgave uden ekstra kørselstillæg.

Kontakt os i dag hvis du vil have et godt tilbud på din opgave, hvad enten det er fliserens, algebehandling eller andet. Vi ser frem til at tale med dig.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Få hjælp til rensning af fliser i Roskilde

Ved en fliserens fjerner vi alger, mos og flisepest så fliserne står som nye igen. Efter rensning vil det være en god ide at få fliserne efterbehandlet med et beskyttelsesmiddel. Dette kaldes imprægnering. Imprægnering er med til at holde diverse alger og flisepest væk i op til flere år. Vi tilbyder 10 års garanti på vores imprægnering ved et årligt servicebesøg, hvor vi sprøjter et algemiddel ud, som vil gå ind og holde alger væk.

Effektiv algebehandling til faste lave priser

Vi tilbyder alle former for algebehandling, så kontakt os endelig hvis du skal have foretaget fliserens, facaderens eller tagrens i Roskilde og omegn. Har du brug for en præcis pris på algebehandling, så kommer vi gerne forbi din virksomhed eller bolig og foretager opmålinger, så du kan få et helt konkret tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail angående tilbud.

Uanset hvad du vælger, så er tilbuddet altid uforpligtende. Udfyld vores kontaktformular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi ser frem at fjerne dine alger i Roskilde

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os