Flise rens Roskilde

Trænger dine fliser til en rensning, så kan Jysk Algeservice hjælpe dig. Vi kører gerne til Roskilde og omegn og renser dine fliser. Vi bruger det bedste og mest professionelle udstyr til rensning af fliser og facader. Derudover er vores produkter miljøvenlige og er godkendt til formålet.

Ved en fliserens fjerner vi alger, mos og flisepest så fliserne står som nye igen. Efter rensning vil det være en god ide at få fliserne efterhandlet med et beskyttelsesmiddel. Dette kaldes imprægnering, som vil være med til at holde diverse alger og flisepest væk i op til flere år. Vi tilbyder 10 årsgaranti på vores imprægnering ved et årligt besøg hvor vi sprøjter et algemiddel ud, som vil gå ind og holde de kommende alger væk fra at gro fast.

Flise rens
Jysk Algeservice

Imprægnering Roskilde

Vores maskiner er så effektive at de vil tage ukrudt og fugesand op imellem fliserne. Derfor anbefaler vi at der pålægges nyt ukrudt hæmmende fugesand ud efter rensning til at holde ukrudt væk imellem fliserne.

Fliserens pris Roskilde

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser. Vi kommer også gerne ud forbi dig og laver en opmåling af dine fliser. Udfyld vores kontaktformular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!