GIV DINE FLISER NYT LIV MED EN FLISERENS I FREDERICIA

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Fliserens Fredericia

Vi renser fliser i Fredericia og omegn på den mest skånsomme og miljøvenlige måde. Vi bruger markedets bedste og mest professionelle metoder til rensning af fliser, hvor vi fjerner flisepest og alger.

Det eneste vi behøver for at kunne udføre vores arbejde, er en udendørs vandhane med en fint tryk på vandet!

Rensning af fliser

Med en lokal afdeling i trekantområdet, er vi rigtigt stærkt repræsenteret i Fredericia, hvor vi jævnligt har biler kørende rundt for at servicere erhvervs kunder såvel som private kunder. Ingen opgaver er for store eller for små, og vi lægger stor vægt på altid at møde dig som kunde, med smil og godt humør.

Vi sætter ligeledes en stor ære i, at passe på vores miljø, så derfor bruger vi det eneste godkendte produkt i Danmark til algebehandling.

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Fliserens Fredericia

Imprægnering af fliser

Når vi udfører en flise rensning, anbefaler vi altid, at man efterfølgende får foretaget en imprægnering af fliserne! Det gør vi fordi at når vi renser fliser, fjerner vi den belægning der er i fliserne. Dvs. at fliserne ikke længere har nogen form for beskyttelse. Imprægneringen går ind og giver fliserne en ny beskyttelse og det er også det som vi giver garanti på.

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99