Fliserens Fredericia

Vi renser fliser i Fredericia og omegn på den mest skånsomme og miljøvenlige måde. Vi bruger markedets bedste og mest professionelle metoder til rensning af fliser, hvor vi fjerner flisepest og alger.

Det eneste vi behøver for at kunne udføre vores arbejde, er en udendørs vandhane med en fint tryk på vandet!

Rensning af fliser

Med en lokal afdeling i trekantområdet, er vi rigtigt stærkt repræsenteret i Fredericia, hvor vi jævnligt har biler kørende rundt for at servicere erhvervs kunder såvel som private kunder. Ingen opgaver er for store eller for små, og vi lægger stor vægt på altid at møde dig som kunde, med smil og godt humør.

Vi sætter ligeledes en stor ære i, at passe på vores miljø, så derfor bruger vi det eneste godkendte produkt i Danmark til algebehandling.

Fliserens Fredericia
Jysk Algeservice

Imprægnering af fliser

Når vi udfører en flise rensning, anbefaler vi altid, at man efterfølgende får foretaget en imprægnering af fliserne! Det gør vi fordi at når vi renser fliser, fjerner vi den belægning der er i fliserne. Dvs. at fliserne ikke længere har nogen form for beskyttelse. Imprægneringen går ind og giver fliserne en ny beskyttelse og det er også det som vi giver garanti på.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!