Miljøvenlig rensning af fliser i Fredericia

Jysk Algeservice har løst opgaver for en række kunder i Fredericia og omegn. Ikke kun private, men også virksomheder og offentlige institutioner. Vi har fx. været hos Byens Bilpleje, Center for Høretab, Fredericia Gymnasium, Din Madpartner, samt en række boligforeninger og mange flere.

Vi foretager fliserens på den mest skånsomme og miljøvenlige måde, derfor bruger vi det eneste godkendte produkt i Danmark til algebehandling. Vi bruger markedets bedste og mest professionelle metoder til rensning af fliser, hvor vi fjerner flisepest og alger.

Når vi udfører en fliserensning, anbefaler vi altid, at man efterfølgende får foretaget en imprægnering af fliserne. Det gør vi, fordi vi den belægning der er i fliserne, derfor er det vigtig at få efterbehandlet med imprægnering, så fliserne ikke bliver ødelagt. Med imprægnering fra Jysk Algeservice giver vi 10 års garanti, hvis du overholder årlig servicebesøg med algebehandling.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Få hjælp til algebehandling i Fredericia

Har du brug for hjælp til algebehandling, så har vi mange års erfaring inden for facaderensning, fliserensning og tagrensning i Fredericia.

Med en lokal afdeling i trekantområdet, er vi stærkt repræsenteret i Fredericia, hvor vi jævnligt har biler kørende rundt for at servicere erhvervs kunder såvel som private kunder. Ingen opgaver er for store eller for små, og vi lægger stor vægt på altid at møde dig som kunde, med smil og godt humør. ores dygtige medarbejder yder altid deres ypperste og vi er kendt for vores gode service. Kontakt os i dag, så giver vi dig et stærkt tilbud på fliserens i Fredericia.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os