Fliserens og algebekæmpelse i Aalborg

Vi servicerer hele Aalborg og omegn og udfører fliserens for både private kunder samt erhverv. På billederne kan du se en af vores seneste opgaver hvor vi rensede fliser, imprægnerede og lagde fugesand i Klarup lige uden for Aalborg Øst. Derudover ses et billede hvor vi har renset fliser på et mindre areal i Svenstrup, sydvest for Aalborg.

Vi har klart flest private kunder i Aalborg, men har også løst opgaver for en lang række virksomheder og offentlige institutioner som fx. Topdanmark, Aalborg Lufthavn Hotel, BROEN Shopping, Leos Legeland, Aalborg Universitet, Aalborg Kongres & Kultur center samt flere.

Før

Efter

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Aalborgs bedste service

Trænger dine fliser til en rensning, så kan Jysk Algeservice hjælpe dig. Vi kører gerne til Aalborg og omegn og renser dine fliser. Vi bruger det bedste og mest professionelle udstyr til rensning af fliser og facader. Derudover er vores produkter miljøvenlige og er godkendt til formålet.

Ved en fliserens fjerner vi alger, mos og flisepest så fliserne står som nye igen. Efter rensning vil det være en god ide at få fliserne efterhandlet med et beskyttelsesmiddel. Dette kaldes imprægnering, som vil være med til at holde diverse alger og flisepest væk i op til flere år. Vi tilbyder 10 årsgaranti på vores imprægnering ved et årligt besøg hvor vi sprøjter et algemiddel ud, som vil gå ind og holde de kommende alger væk fra at gro fast.

Vil du komme algerne til livs, er det vigtigt at bekæmpe dem nu. Hos Jysk Algeservice tilbyder vi alle former for algebehandling i Aalborg og omegn. Vores mange års erfaring inden for området gør os til specialister. Kontakt os gerne med spørgsmål angående algebekæmpelse, vi hjælper både private og erhvervsdrivende.

Få hjælp til opmåling af fliser

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller algebehandling i Aalborg. Vi kommer også gerne forbi dig og laver en opmåling af dine fliser. Udfyld vores kontaktformular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et stærkt tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os