Fliserens, imprægnering og Algebehandling i Helsingør

Jysk Algeservice kører ud i hele landet – også til Helsingør og omegn. Vi har en række primært private kunder i Helsingør, men vi kan også løse opgaver for erhverv. Jysk Algeservice tilbyder professionelt fliserens med top morderne udstyr, som renser dine fliser miljø rigtigt og skånsomt. Vi benytter kun godkendte produkter, som ikke tager skade på vores natur og grundvand. Efter at fliserne er blevet renset smider vi et beskyttelseslag på som kaldes imprægnering. Dette er med til at beskytte fliserne imod nye alger og flisepest. Herefter pålægges der nyt fugesand i mellem fugerne, som gør at ukrudt har svært ved at vokse op imellem fliserne igen.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål omkring hvordan vi renser fliserne. Vi kommer også gerne ud til en uforpligtende snak omkring hvilken løsning der er mest optimal til dig og din terrasse. Udfyld kontaktformularen nederst på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt via telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig!

Er dine fliser angrebet af flisepest og grønne alger?

Fliser bliver nemt ramt af flisepest og alger og de kan være meget besværlige at skille sig af med igen. Flisepest vokser tit op igen og kan være svære at slippe af med, når man gerne vil have en præsentabel terrasse. Flisepest vokser bedst i fugt og skygge og vil ofte være at finde på nordsiden af huset. Den bedste måde at fjerne flisepest og alger på er ved en fliserens.

Imprægnering Helsingør

Efter en fliserens anbefaler vi at få lagt nyt imprægnering på samt pålægning af nyt fugesand. På den måde holder du alger, mos og flisepest væk i flere år frem i tiden.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os