Horsens mest effektive rensning af fliser

Med en central beliggenhed nord for Vejle, udfører vi ofte fliserens i Horsens. Er dine fliser fyldt med alger og flisepest, så er vores anbefaling, at du får foretaget en rensning af fliserne. Hos Jysk Algeservice sørger vi for, at dine fliser får nyt liv og fremstår så flotte som nye. Udover et flot resultat, er det vigtigt for os at passe på vores miljø, derfor bruger vi markedets mest skånsomme og miljøvenlige produkt til udførelse af fliserens og algebehandling generelt. Sammen med professionelt udstyr så sikrer vi flotte fliser og et godt mijlø, det gør at vi tilbyder Horsens’ bedste fliserens. Vi sætter stor ære i at have glade kunder. Som kunde hos Jysk Algeservice kan du altid forvente at blive mødt med store smil fra vores imødekommende og dygtige personale.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Flisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Vi giver 10 års garanti med IMPRÆGNERING

Hos Jysk Algeservice anbefaler vi, at du får efterbehandlet dine fliser med vores kvalitets imprægnering. Under en algebehandling af fliserne fjerner det ”beskyttende”. Det vil sige, at fliserne bliver sårbare for alger og frost. Derfor kan fliserne begynde at flække, når frosten rammer til vinter. Med vores imprægnering beskytter vi fliserne mod vind og vejr, og herefter kræver det blot en årlig vedligeholdelse med en algebehandling. Til gengæld giver 10 års garanti.

Vi udfører alle former for algebehandling i Horsens

I skal være meget velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og til en snak omkring algebehandling. Vi kommer også gerne forbi jeres adresse i Horsens og omegn og giver vores forslag til den bedste løsning for jer, uanset om du ønsker tagrens, facaderens eller fliserens.

I menuen under ”kontakt” findes vores oplysninger. Du kan også udfylde kontakt formularen, som er på forskellige sider og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at snakke med dig!

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os