Flise rens Horsens

Med en central beliggenhed lige nord for Vejle, er vi ofte kørende i Horsens, hvor vi renser fliser i meget stor grad. Er fliserne fyldt med alger og flisepest, så er vores anbefaling, at man får en rensning af fliser.

Vi sørger for at fliserne står næsten som nye igen, efter vi har udført vores arbejde. Det gør vi, fordi vi sætter en stor ære i at have landets gladeste kunder. Du som kunde, vil altid blive mødt med store smil og imødekommende personale, for lige meget hvem du er, så er du vigtig for os.

Vi sætter ligeledes pris på Danmark, og derfor passer vi meget på vores miljø. Vi bruger derfor markedets eneste godkendte produkt til udførelse af flisrens og algebehandling.

Vi bruger markedets mest skånsomme og miljøvenlige metoder til fliserens, samtidig med at det er det bedste og mest professionelle udstyr der kan fremkommes!

fliserens kolding
Jysk Algeservice

Imprægnering Horsens

Vi anbefaler at man efterbehandler sine fliser med vores kvalitets imprægnering, da man under en rensning af fliser, fjerner det ”beskyttende” lag der er på fliserne. Det vil sige at fliserne bliver åbne og sårbare for alger samt for frost og derfor kan fliserne begynde at flække, når frosten rammer til vinter.

Med vores imprægnering, beskytter vi igen fliserne mod vind og vejr og herefter kræver det blot en årlig vedligeholdelse med en algebehandling.  Vi giver garanti på vores imprægnering.

Fliserens pris Horsens

I skal være meget velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og til en snak omkring jeres fliser. Vi kommer også gerne forbi jeres adresse for at se fliserne og give vores forslag til den bedste løsning for jer.

I menuen under ”kontakt” findes vores oplysninger. Du kan også udfylde kontakt formularen, som er på forskellige sider og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at snakke med dig!

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!