Skånsom fliserens og algebehandling i Hobro med flot resultat

Jysk Algeservice er algefirma med stor erfaring alt inden for algebehandling herunder fliserens, facaderens og tagrens i Hobro-området. Vores metoder er yderst professionelle og samtidig miljøgodkendte, så du kan trygt overlade fjernelse af alger til os. Vi renser med professionelt udstyr og maskiner, som gør at fliser, tag og facade bliver renset helt i bund, så du får et flot resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på algebehandling. Hvis du ønsker en personlig snak og en opmåling af boligen eller virksomheden, så gør vi dette med stor glæde! Kontaktinformation findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Fliserens i Hobro er vores spidskompetence

Vi rykker gerne ud, når du skal have foretaget fliserens i Hobro og omegn. Med Jysk Algeservice får du altid et flot resultat til en fast lav pris uanset om, du er erhvervskunde eller privat.

Det er en god ide, at få sine fliser behandlet efter rensning af fliser. Dette gøres med en imprægnering. Vores imprægnering er beregnet til sten & fliser og er yderst effektiv imprægneringsvæske som anvendes til udendørs overflader af cement/beton, teglsten, stuk eller andre sugende overflader. Beskytter effektivt mod vandindtrængning og gør det nemmere at renholde/rengøre overfladerne på sigt. Det holder i op til 10 år, afhængig af trafik/slidtage.

Efter en fliserens anbefaler vi også at få pålagt nyt fugesand, så det med tiden kan holde ukrudt, alger og mos væk imellem fliserne. Kontakt os gerne i dag, hvis du ønsker fliserens i Hobro.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email
Kontakt os