GIV DINE FLISER NYT LIV MED EN FLISERENS I HOBRO

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Fliserens Hobro

Jysk Algeservice er algefirma med erfaring indenfor fliserens, facaderens og algebehandling af tage. Vi er landsdækkende og kører også gerne til Hobro og omegn og renser dine fliser.

Vi renser med professionelt udstyr og maskiner, som gør at fliserne bliver renset helt i bund, så alt flisepest, alger, mos og snavs forsvinder og fliserne står, som flotte og nye igen.

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
fliserens silkeborg

Imprægnering Hobro

Det vil være en god ide, at få sine fliser behandlet efter en fliserens. Dette gøres med en imprægnering. Vores Imprægnering er beregnet til Sten & Fliser og er yderst effektiv imprægneringsvæske som anvendes til udendørs overflader af cement/beton, teglsten, stuk eller andre sugende overflader. Beskytter effektivt mod vandindtrængning og gør det nemmere at renholde/rengøre overfladerne på sigt. Det holder i op til 10 år, afhængig af trafik/slidtage.

Efter en fliserens anbefaler vi også at få pålagt nyt fugesand, så det med tiden kan holde ukrudt, alger og mos væk imellem fliserne.

Fliserens tilbud Hobro

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99