Flise rens København

Jysk Algeservice er et professionelt algebekæmpelses firma som er specialiseret sig i at rense fliser, facader og tage. Vi er et landsdækkende firma og derfor kører vi gerne til København og omegn og renser dine fliser eller facade.

Vores rensemetode er yderst effektiv. Men samtidigt skånsomt for fliserne eller facaderne. Dette skyldes, at vi benytter professionelt udstyr, som er beregnet netop til dette formål at fjerne flisepest, alger og mos fra flisearealer og facader og træværk. Vores produkter er miljø godkendte til anvendelse til de forskellige ting.

Imprægnering København

Efter en fliserens anbefaler vi at få lagt nyt imprægnering på samt pålægning af nyt fugesand. På den måde holder du alger, mos og flisepest væk i flere år frem i tiden.

Flise rens
Jysk Algeservice

Fliserens tilbud Købenahvn

Selvom hovedkontoret er beliggende i Vejle, så har vi folk ansat rundt omkring i landet og også en i København området. Derfor vil det være en lokalkendt person som vil komme ud og rense dine fliser eller facader.

Du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud til en personlig snak og besigtigelse af dine fliser eller facade eller en af vores andre servicer. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!