Fliserens i København og omegn

Jysk Algeservice er et professionelt algebekæmpelses firma som er specialiseret sig i at rense fliser, facader og tage. Vi er et landsdækkende firma og derfor kører vi gerne til København og omegn og renser dine fliser eller facade.

Vores rensemetode er yderst effektiv. Men samtidigt skånsomt for fliserne eller facaderne. Dette skyldes, at vi benytter professionelt udstyr, som er beregnet netop til dette formål at fjerne flisepest, alger og mos fra flisearealer og facader og træværk. Vores produkter er miljø godkendte til anvendelse til de forskellige ting.

Imprægnering København

Efter en fliserens anbefaler vi at få lagt nyt imprægnering på samt pålægning af nyt fugesand. På den måde holder du alger, mos og flisepest væk i flere år frem i tiden.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Fliserens tilbud Købenahvn

Selvom hovedkontoret er beliggende i Vejle, så har vi folk ansat rundt omkring i landet og også en i København området. Derfor vil det være en lokalkendt person som vil komme ud og rense dine fliser eller facader.

Du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud til en personlig snak og besigtigelse af dine fliser eller facade eller en af vores andre servicer. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os