Rensning af fliser i Kolding med flot resultat

Jysk Algeservice tilbyder effektiv algebehandling og fliserens i Kolding og omegn. Som en del af region Syddanmark ligger Kolding lige i vores kerneområde og vi har derfor også mange kunder i byen, både private, erhverv samt det offentlige hvor vi har foretaget fliserens, algebehandling og flere andre opgaver. Vi har en række skoler og uddannelsesinstitutioner som kunder som fx. BUPL Sydjylland, Kolding Gymnasium, Daginstitution Under Egen og Designskolen Kolding.

Derudover har vi en række private virksomheder, både små, mellemstore samt større. Det er fx. A10 Tæpper og Gardiner, Autocentralen, Comwell, Ejendomsselskabet Pyramiden, GK legetøj og Hotel Kolding Fjord. Vi servicerer naturligvis også private parcelhusejere som vi har hjulpet med terrasserens, imprægnering og algebehandling.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Få 10 års garanti på imprægnering

Hos Jysk Algeservice anbefaler vi, at du får foretaget en efterbehandling af fliser efter en fliserens. Dette sker ved pålægning af imprægnering. Dette er med til at styrke fliserne og holde alger, mos og flisepest væk. Jysk Algeservice tilbyder 10 års garanti på vores imprægnering ved, at vi servicere fliserne en gang årligt med en algebehandling.

Ved en rensning af fliser fjerner vi alger, mos, snavs og flisepest fra fliserne, så de fremstår flotte og rene. Vi renser alle typer af fliser lige fra herregårdssten til betonfliser. Vores professionelle udstyr er både skånsom og effektiv, så flisernes overflade ikke ødelægges under fliserensningen. Med mindre der er minusgrader og frost i jorden, så vi renser dine fliser året rundt i Kolding og omegn.

Få tilbud på alle former for algebehandling i Kolding

Vi kører gerne til Kolding, så vi kan give dig et skarpt tilbud på algebehandling. Dette er naturligvis helt uforpligtende. Vi har mange års erfaring i alt inden for algeservice herunder fliserens, facaderens og tagrensning for både private og erhvervsdrivende. Du kan kontakte os på tlf. 42 59 00 29 eller send os en mail i kontaktformularen.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os