Få hjælp til miljøvenlig & effektiv fliserens i Kolding & omegn

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Rensning af fliser i Kolding med flot resultat

Jysk Algeservice tilbyder effektiv algebehandling og fliserens i Kolding og omegn. Ved en rensning af fliser fjerner vi alger, mos, snavs og flisepest fra fliserne, så de fremstår flotte og rene. Vi renser alle typer af fliser lige fra herregårdssten til betonfliser. Vores professionelle udstyr er både skånsom og effektiv, så flisernes overflade ikke ødelægges under fliserensningen. Med mindre der er minusgrader og frost i jorden, så vi renser dine fliser året rundt i Kolding og omegn.


Få 10 års garanti på imprægnering

Hos Jysk Algeservice anbefaler vi, at du får foretaget en efterbehandling af fliser efter en fliserens. Dette sker ved pålægning af imprægnering. Dette er med til at styrke fliserne og holde alger, mos og flisepest væk. Jysk Algeservice tilbyder 10 års garanti på vores imprægnering ved, at vi servicere fliserne en gang årligt med en algebehandling.

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Flisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Få tilbud på alle former for algebehandling i Kolding

Vi kører gerne til Kolding, så vi kan give dig et skarpt tilbud på algebehandling. Dette er naturligvis helt uforpligtende. Vi har mange års erfaring i alt inden for algeservice herunder fliserens, facaderens og tagrensning for både private og erhvervsdrivende. Du kan kontakte os på tlf. 42 59 00 29 eller send os en mail i kontaktformularen.

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99