GIV DINE FLISER NYT LIV MED EN FLISERENS I KOLDING

Fjerner flisepest
Beskytter imod ny algevækst
10 års garanti med imprægnering

Fliserens Kolding

Jysk Algeservice tilbyder også fliserens i Kolding og omegn. Ved en rensning af fliser fjerner vi alger, mos, snavs og flisepest fra fliserne, så de igen fremstår flotte og rene. Vi renser alle typer af fliser, lige fra herregårdssten til betonfliser.

Rensning af fliser Kolding

Vi renser med professionelt udstyr konstrueret til rensning af fliser. Dermed ødelægger vi ikke flisernes overflade ved en eventuel fliserens. Samt der benyttes kun produkter som er godkendt til rensning.

Dermed passer vi stadigvæk på vores miljø. Vi renser fliser hele året rundt, dog gør vi det ikke, når der er minus grader og frost i jorden.

Jysk Algeservice
SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
fliserens kolding

Imprægnering af fliser Kolding

Jysk Algeservice anbefaler, at man får foretaget en efterbehandling af fliser efter en fliserens. Dette sker ved pålægning af imprægnering på fliserne. Dette er med til at styrke fliserne og holde alger, mos og flisepest væk. Jysk Algeservice tilbyder 10 års garanti på vores imprægnering ved, at vi servicere fliserne, en gang årligt, med en algebehandling.

Fliserens pris Kolding

Vi kommer gerne uforpligtende ud og laver en gennemgang af dine fliser, så vi kan finde den bedst mulige løsning til dig.

Du kan kontakte os på tlf. 42590029 eller send os en mail i kontaktformularen, så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt.

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Ring til os på 42 57 09 99