Fliserens Kolding

Jysk Algeservice tilbyder også fliserens i Kolding og omegn. Ved en rensning af fliser fjerner vi alger, mos, snavs og flisepest fra fliserne, så de igen fremstår flotte og rene. Vi renser alle typer af fliser, lige fra herregårdssten til betonfliser.

Rensning af fliser Kolding

Vi renser med professionelt udstyr konstrueret til rensning af fliser. Dermed ødelægger vi ikke flisernes overflade ved en eventuel fliserens. Samt der benyttes kun produkter som er godkendt til rensning.

Dermed passer vi stadigvæk på vores miljø. Vi renser fliser hele året rundt, dog gør vi det ikke, når der er minus grader og frost i jorden.

fliserens kolding
Jysk Algeservice

Imprægnering af fliser Kolding

Jysk Algeservice anbefaler, at man får foretaget en efterbehandling af fliser efter en fliserens. Dette sker ved pålægning af imprægnering på fliserne. Dette er med til at styrke fliserne og holde alger, mos og flisepest væk. Jysk Algeservice tilbyder 10 års garanti på vores imprægnering ved, at vi servicere fliserne, en gang årligt, med en algebehandling.

Fliserens pris Kolding

Vi kommer gerne uforpligtende ud og laver en gennemgang af dine fliser, så vi kan finde den bedst mulige løsning til dig.

Du kan kontakte os på tlf. 42590029 eller send os en mail i kontaktformularen, så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!