Flise rens Odense

Vi anbefaler at få udført en rensning af fliser, hvis de er blevet angrebet af flisepest. Når vi laver en fliserens, så fjerner vi alt, hvad der er af mos, snavs, alger og andet som ikke er velkommen på dine fliser.

 

Vi bruger markedets bedste og mest skånsomme udstyr til at rense fliser med. Det er tilpasset i tryk på vandet som vi renser med, og derfor fjerner vi kun de vækster, som ikke skal være der!

Vi anbefaler derfor også, at man ikke bruger egen højtryksrenser til af rense fliser med, da det kan få dem til at krakelere!

Imprægnering Odense

Når man har fået renset fliser, skal man efter vores største anbefaling, få sine fliser imprægneret. Dette gælder også hvis man får renset sin facade. Dette gør, at man lægger en beskyttelse på, som er med til at styrke flisen igen, samtidig med at den gør fliserne mindre modtagelige for alger og div. igen.

Vi giver 10 års garanti på vores imprægnering, forudsat, at vi kommer og vedligeholder 1 gang årligt med en algebehandling!

fliserens kolding
Jysk Algeservice

Algebehandling Odense

Vi udfører også almindelig algebehandling af tage, fliser og facader, hvor vi går ind dræber den vækst som er kommet. Væsken går ind og dræber rødderne på algerne, som så får dem til at visne. Herefter er regn og sne med til at få det væk. Det kan kræve flere behandlinger for at få et super resultat. Vi anbefaler derfor at man får lavet en årlig service aftale, for at vedligeholde sine ting.

Fliserens pris Odense

Vi elsker at møde vores kunder i øjenhøjde og derfor kommer vi meget gerne hjem til dig for at se på fliserne og give et godt råd samt et uforpligtende tilbud. Alt du skal gøre er at kontakte os. Enten i fanen under ”kontakt” eller i den kontakt formular der er på siden! Så vil vi gøre vores bedste for at give landets bedste service.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!