FRI FOR FLISEPEST MED FLISERENS I ODENSE

Har du behov for fliserens i Odense og omegn? Hos Jysk Algeservice er vi eksperter i rensning af fliser. Vi rykker ud og forebygger mod flisepest eller hvis skaden allerede er sket. Når vi laver en fliserens, så fjerner vi alt, hvad der er af mos, snavs, alger og andet som ikke er velkommen på dine fliser. Vi renser fliser for både private, erhverv samt det offentlige og har masser af glade kunder i kartoteket. I Odense har vi fx. løst opgaver for både større og mindre virksomheder som fx. Alm. Brand Bank A/S Odense, Café Biografen, FTZ Autodele & Værktøj, Gasa Group. Herudover har vi også været hos en række boligforeninger som fx. Andelsboligforeningen Mågebakken.

Vi bruger markedets bedste og mest skånsomme udstyr til at rense fliser. Det er tilpasset i tryk på vandet som vi renser med, og derfor fjerner vi kun de vækster, som ikke skal være der! Vi anbefaler derfor også, at man ikke bruger egen højtryksrenser til af rense fliser med, da det kan ødelægge dem.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Imprægnering der virker

Når man har fået renset fliser, skal man efter vores anbefaling, få sine fliser imprægneret. Dette gælder også hvis man får renset sin facade. Dette gør, at man lægger en beskyttelse på, som er med til at styrke flisen igen, samtidig med at den gør fliserne mindre modtagelige for alger og diverse igen. Vi giver altid 10 års garanti på vores imprægnering, forudsat, at vi kommer og vedligeholder 1 gang årligt med en algebehandling!

Effektiv algebehandling i Odense og omegn

Vi udfører alle former for algebehandling i Odense. Når vi fjerner alger, går vi ind dræber den vækst, som er kommet. Væsken går ind og dræber rødderne på algerne, som så får dem til at visne. Herefter er regn og sne med til at få det væk. Det kan kræve flere behandlinger for at få et super resultat. Vi anbefaler derfor at man får lavet en årlig serviceaftale omkring algefjerner, for at bibeholde det flotte resultat.

Få uforpligtende tilbud

Vi elsker at møde vores kunder i øjenhøjde og derfor kommer vi meget gerne hjem til dig i Odense eller omegn for at se på fliserne og give et godt råd samt et uforpligtende tilbud. Alt du skal gøre er at kontakte os. Enten i fanen under ”kontakt” eller i den kontakt formular der er på siden! Så vil vi gøre alt for at give Odenses bedste fliserens

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os