Flise rens Aarhus

Hvis dine fliser er blevet angrebet af flisepest, så anbefalder vi at får udført en rensning af fliser, for at fjerne alger, mos og snavs. Med en fliserens sørger vi for, at fjerne alle alger, så dine fliser bliver så godt som nye.

Vi udfører en fliserens med professionelt udstyr, som er konstrueret til at rense fliser med et tilpasset højtryk, så fliserne ikke bliver beskadiget under behandlingen. Af samme grund anbefalder vi IKKE at rense fliser med højtryksrenser, da det kan få dine fliser til at krakelere.

Imprægnering Aarhus

Vi anbefalder at man efter en fliserens får foretaget en imprægnering af fliser, for igen at beskytte dem imod slitage og algevækst.

Vi giver 10 års garanti på vores imprægnering, som inkludere et årligt servicetjek og udførelse af en algebehandling, så vi sikre, at flisepest og alger ikke angriber igen.

fliserens kolding
Jysk Algeservice

Algebehandling Aarhus

Vi udfører også algebehandling af tag, fliser og facade, hvor vi sprøjter et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel på, som går ind og dræber alger og mos, og derved løsner rødderne, så algerne nemmere kan fjernes fra overfladen.

Fliserens tilbud Aarhus

Vi kommer gerne forbi og måler dine arealer op, og sender derefter et tilbud efter ønsker. Har du allerede dine m2-mål, kan du udfylde vores kontaktformular, nederst på siden, eller give os et kald på 42590029, så vil vi efterfølgende sende dig et tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fliserens eller en af vores andre ydelser og hvis der ønskes en personlig snak og en opmåling af fliser hos dig, så gør vi dette med stor glæde!

Kontakt information findes i menuen under fanen ”kontakt” eller ved at udfylde en kontaktformularen i bunden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!