Algebehandling og rens af fliser i Århus

Vi kører i hele Århus og omegn og udfører terrasserens for både private kunder, erhverv samt offentlige institutioner Byen hører til et af vores mest besøgte områder hvor vi har en lang række private kunder, men har også løst opgaver for CineMaxx, ARos (Århus Kunstmuseum) og mange flere.

På billedet kan du se en netop overstået rens af terrassefliser med imprægnering, som vi har udført omkring Holme lige syd for Århus. Kunden var yderst tilfreds for resultatet, særligt eftersom fliserne var slemt tilredte da vi ankom.

UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ FLISERENS

Vi kommer gerne forbi og måler dine arealer op, og sender derefter et tilbud efter ønsker. Har du allerede dine m2-mål, kan du udfylde vores kontaktformular, nederst på siden, eller give os et kald på 42590029, så vil vi efterfølgende sende dig et tilbud fliserens eller algebehandling i Aarhus og omegn.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Algebehandling og rens af fliser i Århus

Har du udfordringer med flisepest i Århus og omegn, så kontakt Jysk Algeservice og få foretaget en effektiv fliserens. Med rensning af dine fliser sørger vi for, at fjerne alle alger, mos og snavs så dine fliser bliver så godt som nye.

Vi udfører en fliserens med professionelt udstyr, som er konstrueret til at rense fliser med et tilpasset højtryk, så fliserne ikke bliver beskadiget under behandlingen. Af samme grund anbefaler vi IKKE at rense fliser med højtryksrenser, da det kan få dine fliser til at krakelere.

Vi udfører også algebehandling i Århus af både tag, fliser og facade, hvor vi sprøjter et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel på, som går ind og dræber alger og mos, og derved løsner rødderne, så algerne nemmere kan fjernes fra overfladen.

Når du bestiller fliserens i Aarhus, anbefaler vi altid at få foretaget en imprægnering af fliser, for at beskytte dem imod slitage og algevækst.

Vi giver 10 års garanti på vores imprægnering, som inkludere et årligt servicetjek og udførelse af en algebehandling, så vi sikre, at flisepest og alger ikke angriber igen.

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os