Holstebros bedste fliserens!

Vi tilbyder Holstebros bedste priser på fliserens og algebehandling. Skal dine fliser også se ud næsten som nye, så står vi klar til at løse opgaven.

Vi anvender en særligt tilrettet maskine til fliserens, da en almindelig højtryksrenser kan skade overfladen på fliserne, og i værste fald føre til krakelering.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand
Flisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Altid 10 års garanti på imprægnering

Efter fliserens og algebehandling anbefales det altid at der pålægges imprægnering afslutningsvis. Det betyder at behandling holder længst muligt og giver den bedst mulige beskyttelse. Husk på at en rens faktisk åbner fliserne hvilket på den ene side gør dem rene og pæne, men på den anden side gør dem mere modtagelige overfor flisepest. Med imprægnering går vi ind og forsegler fliserne så de ikke blot er rene og pæne, men også får pålagt en beskyttende hinde.

Vælger du imprægnering med årlig service, så giver vi 10 års garanti.

Vi hjælper dig med fliserens og algebekæmpelse i Holstebro

Vi går meget op i at levere en god service og vi sætter også en ære i at passe på vores miljø hvilket er årsagen til vi vi udelukkende anvender det eneste miljøgodkendte produkt i Danmark til algebehandling af tag, fliser og facader.

Vi lang tids erfaring med algebekæmpelse og foretager både fliserens, tagrens m.m i Holstebro og omkringliggende byer.

Ring til os i dag hvis du vil have et godt tilbud på algebehandling og fliserens. Du kan også sende en mail eller udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Holstebros klima giver gode vækstbetingelser for alger

Klimaet i Holstebro giver faktisk gode betingelser for algevækst. Ift. sollys ligger Holstebro under landsgennemsnit og hvad angår nedbør ligger byen over landsgennemsnittet. Da alger vokser særligt godt i fravær af sollys/skygge samt i et fugtigt klima, giver klimaet i Holstebro sammenlignet med resten af landet. Faktisk har vi også typisk flere opgaver i Holstebro hvilket kan være et tilfælde, men det kan naturligvis være et udtryk for de gode vækstbetingelser alger har i Holstebros klima.

Vi kører i Holstebro og omegn.

Vi kører i hele det nordlige Vestjylland. Dvs. Holstebro og omkringliggende byer som Struer, Lemvig, Skive m.fl.

Holstebro og omegn

Borbjerg
Bur
Ejsing
Handbjerg
Herrup
Hvam Mejeriby
Idom
Krunderup
Mogenstrup
Nørre Felding
Ryde
Sevel
Skave
Staby
Sønder Nissum
Thorsminde
Tvis
Ulfborg
Vemb
Vester Husby
Vinderup

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os