Jysk Algeservice

PERFEKT TAGRENS OG ALGEBEHANDLING - KONTAKT OS I DAG!

TAGRENS - RED DIT TAG MED EN ALGEBEHANDLING

Ring Email Kontakt os
Dræber algerne
Redder dit tag
Billig løsning

Hvor ofte bør jeg få renset tag?

Som så ofte er svaret, at det afhænger af forholdene. Typisk anbefales det at få renset tag en gang om året, men det kan variere alt afhængig af mange faktorer såsom:

  • Vejr
  • Tagpladernes materiale
  • Trævækst omkring huset

Hvis man blot får renset tag for syns skyld kan man strengt taget nøjes med at få renset tag med flere års mellemrum. Her er det vigtigt at huske på, at man ikke udelukkende renser taget, for at det skal se godt ud. Det handler også om tagets sundhed. Jævnlig vedligehold er med til at holde de problemer for døren, der på sigt kan udvikle sig til at blive meget dyre reparationer.

Mere regn – mere rens
Kraftig regn kan påvirke hvor ofte et tag bør renses. Regn der ophobes på taget skaber perfekte betingelser for bakterier, mos og endda svampe. Efter en ekstra regnfuld periode vil du sandsynligvis opleve mere vækst på dit tag end normalt. Dette vil typisk øge behovet for at få taget renset.

Hvis du ikke er sikker på om dit tag har behov for at blive renset, er det en god ide at kontakte en professionel, der kan foretage en inspektion og give et estimat.

Store træer – mere rens
Hvis store træer kaster skygger over taget skaber det også bedre forudsætninger for vækst på taget. Det er ganske enkelt fordi fugt i skygge i mindre grad fordamper fra taget naturligt. Samtidigt vil den større mængde blade og skidt fra træer bidrage. Når et tag er dækket af blade er de ligeledes med til at holde på fugten hvilket gør det nemmere for mos og bakterier at gro. Disse faktorer øger behovet for rensning af taget.

Derudover kan også nævnes at en særlig hård vinter med sne på taget igennem en længere periode kan, ligesom stærk storm, føre til et øget behov for rensning af taget.

Hos Rensegruppen gør vi tingene ordentligt så dit tager behøver ikke at blive renset så ofte som hvis du forsøger at gøre det selv. Vi laver tagrens der holder længere ved ikke bare at fjerne mos og andet skidt men også efterbehandle hele taget for at begrænse fremtidig vækst.

Ring Email

Kontakt os

tagrens - algebehandling - rens af tage

BLIV KLOGERE PÅ TAGRENS OG ALGER

Dræber algerne
Redder dit tag
Billig løsning
SÅDAN GØR VI

ALGEBEHANDLING AF TAG

1
Vi algebehandler taget med en algebehandling som dræber algernes rødder..
2
.. sprøjter en skumblanding på som sørger for at algebehandlingen bliver liggende på taget..
3
.. og efter få uger vil algerne visne og vil med tiden falde af taget, alt afhængigt af vind og vejr.
Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os