Jysk Algeservice

PERFEKT TAGRENS OG ALGEBEHANDLING - KONTAKT OS I DAG!

TAGRENS - RED DIT TAG MED EN ALGEBEHANDLING

Ring Email Kontakt os
Dræber algerne
Redder dit tag
Billig løsning

PRISER PÅ TAGRENS OG ALGEBEHANDLING AF TAG

Vi bliver af gode grunde ofte spurgt hvad det koster at få renset site tag. Derfor har vi lavet denne side, der kan give dig en bedre ide om prisen (se priseksempler længere nede ad siden). Den helt præcise pris får du dog kun ved at kontakte os. Når det kommer til tagrens afhænger prisen nemllig i særlig grad af flere række faktorer og hvad ønsker du at opnå. For en algebehandling af taget har vi en mindstepris på 900 kr., men med tagrens skal der tages højde for bla.:

  • Tagets materiale
  • Tagets størrelse
  • Hvor tilgængeligt er taget (etager / hældning / omgivelser)
  • Tagets stand og alder

Den mest åbenlyse faktor er naturligvis størrelsen, da et større tag kræver længere tid at rense. Tagets materiale er også en faktor eftersom nogle materialer skal håndteres på en mere delikat facon end andre. Derudover spiller tilgængeligheden ind – hældningen på taget, og om det ligger i en højde, hvor det er nødvendigt at bruge lift.

Vejret spiller også ind, eftersom meget regn forbedrer vækstbetingelserne for alger og mos. Dette betyder naturligvis ikke at prisen bliver højere, men det påvirke hvor ofte et tag vil have behov for at blive renset. Bor man tæt ved strand og vand kan salt i luften også betyde at man bør få renset taget oftere.

Nedenfor finder du priseksempler som dog kun er vejledende og derfor kun giver en indikation på en ca. prisramme for en tagrens.

Mindre hus, en etage (priseksempel kommer snart)
Mellemstort hus en etage (priseksempel kommer snart)
Større hus en etage (priseksempel kommer snart)

Mellemstort hus I 2 etager (priseksempel kommer snart)
Større hus I 2 etager (priseksempel kommer snart)

Hvis taget skal fremstå næsten som nyt efter tagrensningen er det nødvendigt at anvende blegemiddel og blødvask – højtryksrens anvendes hvis det vurderes at tagpladerne ikke er for skrøbelige. En komplet restaurering koster naturligvis mere eftersom det kræver den mest omfattende behandling. Skal taget fremstå som nyt ligger prisen typisk i den højere ende da det kræver både mere tid og en mere intensiv proces.

Tagrens er en smart investering for den eftertænksomme husejer
Tagrens er måske ikke ligefrem billigt da det ofte er en omfattende opgave. Men når du tænker på at dit hus måske er din største investering gennem hele livet og taget måske det dyreste at erstatte er tagrens meget billig set i forhold til. Tagrens er med andre ord en omkostningseffektiv måde at beskytte din investering og forlænge dit tags levetid.

Hos Jysk Algeservice tilbyder vi landets bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ring Email

Kontakt os

tagrens - algebehandling - rens af tage

BLIV KLOGERE PÅ TAGRENS OG ALGER

Dræber algerne
Redder dit tag
Billig løsning
SÅDAN GØR VI

ALGEBEHANDLING AF TAG

1
Vi algebehandler taget med en algebehandling som dræber algernes rødder..
2
.. sprøjter en skumblanding på som sørger for at algebehandlingen bliver liggende på taget..
3
.. og efter få uger vil algerne visne og vil med tiden falde af taget, alt afhængigt af vind og vejr.
Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os