Sådan renser vi dine fliser

1 GRATIS KONSULENTBESØG MED OPMÅLING AF DINE FLISER
Når vi udarbejder dit uforpligtende tilbud på fliserens, sender vi efter aftale med dig en af vores konsulenter ud for at opmåle dine fliser. Dette gør vi både for at få det bedst mulige overblik over netop din opgave, men også for at sikre at du får en retvisende pris på forhånd. Derved sikrer vi også, at du opnår det bedst mulige slutresultat af fliserensen.


2 OVERFLADISK RENS
Hvis du vælger at sige ja til vores tilbud på fliserens, starter vi med at fjerne mos, skidt, snavs, ukrudt fra fliser og fuger. Dette gør vi for at klargøre fliserne til den dybdegående fliserens.


3 DYBDEGÅENDE FLISERENS
Efter den klargørende rens, renser vi dine fliser for flisepest og alger i dybden, og du vil opnå et garanteret fantastisk resultat. Vi anvender en særligt tilrettet højtryksmaskine til afrensningen. Det tager ikke blot kortere tid, resultatet bliver også flottere, end hvis man anvender en almindelig højtryksrenser.


4 IMPRÆGNERING OG ALGEBEHANDLING AF FLISER
Hvis du har valgt det som en del af pakken, vil vi herefter imprægnere og algebehandle dine fliser. Efter en fliserens er det oplagt at få fliserne imprægneret og algebehandlet, da det er med til at sikre at resultatet holder i mange år. Samtidig giver vi også garanti på behandlingen i 10 år med årligt vedligehold. Læs mere om imprægnering og fugesand her.


5 UKRUDTSHÆMMENDE FUGESAND
Hvis du har valgt det som en del af pakken, vil vi til sidst pålægge nyt ukrudtshæmmende fugesand mellem fliserne. Med en fliserens, imprægnering, algebehandling og nyt fugesand, er du sikker på at have smukke fliser i mange år frem.


6 VERDENSKLASSE SERVICE OG GARANTI
Leder du efter et godt tilbud fra en virksomhed du kan stole på? Ring til en af vores venlige konsulenter, skriv en mail eller udfyld kontaktformularen her på siden, og vi vender hurtigt tilbage.

Ring Email

Kontakt os

Flisepest - Fliserens - Rens af FliserFlisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Bliver klogere på fliserens og alger

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os