fliserensJysk Algeservice

FÅ DINE FLOTTE FLISER TILBAGE MED EN FLISERENS!

FLISERENS - 25% RABAT PÅ FLISERENS NETOP NU!

Ring Email Kontakt os
fliserens

PRISER PÅ FLISERENS

Vi tilbyder nogle af landet billigste priser på fliserens, men går aldrig på kompromis med kvaliteten. Prisen udregnes dog på helt traditionel vis nemlig pr. mtil en fast lav pris. Vi servicerer både private kunder, erhverv samt det offentlige og tilbyder rabat ved afrensning af større arealer.

Vores mindstepris på terrasse- og fliserens er 2500 kr. Har du en lille terrasse på 40 m2 eller mindre, betaler det sig altså at bestille den fulde pakke med imprægnering og fugesand.

Husk også at fliserens går ind under håndværkerfradrag. Så hvis du har en terrasse på 100 m2 og arbejdslønnen udgør 4500 kr. kan du faktisk få et fradrag på 26% (1170 kr.). Det er også værd at tage med.

Oplyste priser her på siden er vejledende, men du får naturligvis altid en helt nøjagtig pris inden arbejdet påbegyndes. Alle priser er inklusiv moms.

Fliserens: 39kr/m2
Fliserens, Algebehandling & Imprægnering: 59kr/m2
Fliserens, Algebehandling, Imprægnering & Fugesand: 69kr/m2

PRISEKSEMPLER PÅ TERRASSERENS (VEJLEDENDE)
Mindsteprisen i skemaet er 2500 kr. 

terrasse størrelse / pakke Fliserens bronze Fliserens sølv Fliserens guld
lille (40 m2) 2500 kr. 2500 kr. 2520 kr.
mellem (80 m2) 3120 kr. 4720 kr. 5520 kr.
stor (150 m2) 5850 kr. 8850 kr. 10350 kr.

PRISER PÅ FLISERENS ER FØR 25% RABAT!

Kan jeg risikere end højere pris?

Du vil aldrig risikere at få en højere pris en den vi har givet dig på forhånd inden arbejdet påbegyndes. Som udgangspunkt er prisen også den samme, uanset om det er almindelige havefliser af beton, sten eller andet. Prisen vil dog typisk være højere hvis der er tale om brosten, da disse tager længere tid at rense.

Vi kan naturligvis også tilbyde rens af fliser i din indkørsel eller på gangstierne i din have. Trænger murværk, udhæng, hegn/stakit osv. kan vi tage det med i samme omgang. Her udregnes prisen i det omfang det er muligt på samme måde, altså pr. m2. Hvis der er tale om meget særlige konstruktioner vil det være noget vi skal evaluere, inden vi giver et tilbud.

I langt de fleste tilfælde betyder det ikke noget for prisen om din terrasse er meget eller lidt hård ramt af alger, mos og andet skidt. Der kan dog være sjældne tilfælde, hvor fliser og terrasse er så misligeholdt at vores rensere skal bruge længere tid på opgaven for at opnå det perfekte resultat. I sådanne sjældne tilfælde kan prisen blive højere, men det vil der altid være taget højde for i det tilbud du får på forhånd, så der ikke bliver nogen ubehagelige overraskelser. Hos os får du altid en fast pris, du kan regne med.

Vi kører i hele Danmark og tager i øvrigt ikke merpris for kørsel uanset hvor i landet du bor. Har du har en større opgave, har vi mulighed for at tilbyde særpriser. Kontakt os og få et godt tilbud på rens af dine fliser allerede i dag.

Ring Email

Kontakt os

Flisepest - Fliserens - Rens af FliserFlisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Bliver klogere på fliserens og alger

Fjerner flisepest

Beskytter imod ny algevækst

10 års garanti med imprægnering

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Se også vores samarbejdspartner Rense-Gruppen

Ring Email

Kontakt os