IMPRÆGNERING AF FLISER - HVORFOR?

Fliseimprægnering er den helt rigtige løsning, hvis du ønsker at din fliserens skal holde længst muligt. Det vil også give også langt det flotteste slutresultat – og ikke mindst forlænge levetiden af dine fliser. Efter en effektiv og dybdegående afrensning af terrassen, er der ikke noget som en omgang imprægnering, der får dine fliser/brædder til at se ud næsten som nye. 

Hvis du har havefliser, stier eller anden belægning der er falmet og blevet kedelig at se på er imprægnering medvirkende til at bringe farverne frem og få din terrasse til at fremstå ekstra skinnende og nyrenset. For de fleste er den ekstra udgift pengene værd. Særligt hvis din terrasse har været en større investering, er det en god ide at bevare dens modstandsdygtighed overfor vejrets luner så længe som overhovedet muligt – og samtidigt sikre mindst muligt vedligehold i det lange løb.

Vores særlige middel til imprægnering lægger en beskyttende hinde på fliserne, uden at de bliver beskadiget eller ændrer fremtoning. Dermed bliver det sværere for skidt, alger og mos at få fæste på overfladen, hvilket også betyder, at de vil være lettere at holde fremover. Risikoen for frostsprængninger mindskes samtidigt, da vand får sværere ved at trænge igennem overfladen og sive ned i fliserne. Samtidigt mindskes den negative påvirkning fra varme og fugt. Efter imprægneringen er fliserne altså så godt som forseglede.

Hvad koster imprægnering?
Grundprisen for fliserens er 39 kr. pr. m². Den fulde pakke med imprægnering koster 69 kr. pr. m², men inkluderer også fugesand. Hvis du ikke ønsker fugesand er prisen 59 kr. pr. m². Prisen for imprægnering alene er altså 20 kr. pr. m². Typisk giver det ikke mening at imprægnere fliser, der ikke først er blevet renset grundigt. Har du dog netop fået lagt nye fliser, giver det rigtig god mening udelukkende at få dem imprægneret i første omgang.

Hvordan foregår imprægnering?
Først skal området klargøres imprægneringen. Dvs. fliserne skal være renset i dybden først for at få det maksimale ud af den efterfølgende imprægnering. Hvis det er flere dage siden rensningen blev foretaget fejes løse blade og andet væk inden arbejdet påbegyndes. Det skal i øvrigt være tørvejr, da regn ødelægger imprægneringenvæskens mulighed for at trænge ordentligt ned i fliserne og tjene sit formål optimalt.

Efter imprægnering er det vigtigt at fliserne får lov at tørre, og terrassen bør derfor ikke tages i brug før den er helt tør. Det er også vigtigt at sørge for, at der ikke kommer imprægneringsvæske på planter og i blomsterbede der må være i nærheden, da disse kan tage skade hvis de kommer i kontakt med væsken.

Lægger i også fugesand i forbindelse med imprægnering?
Efter højtryksrens og imprægnering af dine fliser er det nødvendigt at lægge nyt fugesand. Det er noget vi kan gøre for dig, hvis du ikke ønsker at gøre det selv. Fugesand er en meget vigtig komponent af enhver fliseterrasse da manglende fugesand medvirker til hurtigere gendannelse af ukrudt mellem fliserne samt generel ophobning af skidt og snavs.

Kontakt os for et godt tilbud
Hvis du også vil have fliser eller træterrasse, der fremstår næsten som nye, er du altid velkommen til at give os et kald. Du kan også skrive på mail eller indsende kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med en god, billig løsning, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Flisepest - Fliserens - Rens af FliserFlisepest - Fliserens - Rens af Fliser

Bliver klogere på fliserens og alger

Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os