EFFEKTIV & MILJØGODKENDT FLISERENS I SØNDERBORG OG OMEGN

Vi tilbyder Sønderborgs bedste priser på fliserens og algebehandling. Skal dine fliser også se ud næsten som nye, så står vi klar til at løse opgaven. Vi kører hele tiden i Syd- og Sønderjylland hvorfor Sønderborg og omkringliggende byer ligger på vores helt naturlige rute.

Vi har fx. løst opgaver primært med fliserens og algebehandling for mange private kunder, men har også arbejdet for dette offentlige samt private virksomheder. Her kan vi fx. nævne flere skoler som fx. VUC Sønderborg og Business College Syd. Vi har også Hotel Sønderborg Strand, Hoka Tæpper og Gulve og Boligforeningen B42 i kundekartoteket.

Ønsker du et tilbud på fliserens og algebehandling en af vores øvrige services er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så vender vi hurtigt tilbage.

SÅDAN GØR VI

RENSNING AF FLISER

1
Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
2
.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..
3
.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Altid 10 års garanti på imprægnering

Efter fliserens og algebehandling anbefales det altid at der pålægges imprægnering afslutningsvis. Det betyder at behandling holder længst muligt og giver den bedst mulige beskyttelse. Husk på at en rens faktisk åbner fliserne hvilket på den ene side gør dem rene og pæne, men på den anden side gør dem mere modtagelige overfor flisepest. Med imprægnering går vi ind og forsegler fliserne så de ikke blot er rene og pæne, men også får pålagt en beskyttende hinde.

Vælger du imprægnering med årlig service, så giver vi 10 års garanti.

Fliserens og algebekæmpelse i Sønderborg

Vi går meget op i at levere en god service og vi sætter også en ære i at passe på vores miljø hvilket er årsagen til vi vi udelukkende anvender det eneste miljøgodkendte produkt i Danmark til algebehandling af tag, fliser og facader.

Vi lang tids erfaring med algebekæmpelse og foretager både fliserens, tagrens m.m i Sønderborg og omkringliggende byer.

Ring til os i dag hvis du vil have et godt tilbud på algebehandling og fliserens. Du kan også sende en mail eller udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sønderborgs megen nedbør giver gode vækstbetingelser for alger

De fleste med bare lidt kendskab til Sønderborg ved at det er temmelig regnfuldt. Selv i de almindeligvis tørre måneder er der typisk omfattende nedbør. Eftersom alger trives særligt i et fugtigt klima betyder det gode vækstbetingelser for alger og andet uønsket vækst som fx. mos. Herudover kan et fravær at sollys og meget skygge også medvirke til mere algevækst.

Vi kører i Sønderborg og omegn.

Vi kører i hele Sydøstjylland / Sønderjylland. Dvs. Sønderborg og alle omkringliggende byer.

Sønderborg og omegn

  • Nordborg
  • Augustenborg
  • Guderup
  • Fynshav
  • Høruphav
  • Vester Sottrup
  • Broager
  • Havnbjerg
  • Gråsten.
  • M.fl
Jysk Algeservice

HELE DANMARK ER VORES ARBEJDSPLADS

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Ring Email

Kontakt os