Alle byer

Nedenfor finder du beskrivelser og billeder  af vores senest udførte opgaver. Fliserens, facaderens, rens af træteresse samt forskellige specielle opgaver for både privat, erhverv og det offentlige.

Du kan også se opgaver fordelt på byer ved at besøge denne side.

cat-image
Fliserens

Fliserens for privat kunde i Fredericia

Afrensning af fliser (Holmegårdssten) hos privat kunde i Fredericia med højtryksrenser/hedvand ved 300 bar. Samlet flisearel med terrasse, indkørsel samt gangbaner på 130 m2 er i tillæg algebehandlet og imprægneret. Afslutningsvist er lagt nyt fugesand. Se det flotte resultat i billedgalleriet nederst på siden.

Areal:130
Privat kunde
16/2/2023

Rens af fliser for privat kunde i Stensballe, Horsens

Afrensning af fliser hos privat kunde i Stensballe i Horsens. Mindre areal med herregårdsssten på lige omkring 40 m2 ramt af bl.a af ret omfattende mosvækst og flisepest, som det også fremgår af billederne i galleriet nedenfor. Udover fliserens har vi algebehandlet, imprægneret samt lagt nyt fugesand.    

Areal:40
Privat kunde
20/2/2023

Rens af træterrasse for privat kunde på Sjællands Odde

Rens af to træterasser (80m2) for privat kunde i flotte omgivelser på Sjællands Odde, halvøen på nordvestkysten af Sjælland mellem Kattegat og Sejerø. Terrasserne er renset med hedvand og særlige dyser til træ ved 150 bar for at opnå det bedst mulige resultat. Efterfølgende er de to terrasser algebehandlet og imprægneret.

Areal:80
Privat kunde
27/9/2022

Rens af stålfacader i Risskov for erhvervskunde

Større opgave med rens af 300m2 overflade for erhvervskunde løst i Risskov ved Århus. Opgaven bestod i rens af stålfacader, skilte samt udhæng ved tag. Opgaven blev løst ved højtryksrens med hedvand og forlængerlanse. Afslutningsvis er alle overflader algebehandlet. Resultat ses i form af billeder fra opgaven i galleriet herunder.  

Areal:300
Erhverskunde
5/10/2022

Rens af træterrasse for privat kunde i Viborg

Rens af træterrasse på 35 m2 med efterfølgende algebehandling og imprægnering for privat kunde i Viborg. Vi anvendte til opgaven særlige dyser til højtryksrens af træ og hedvandsanlæg, som vi vurderede ville give det bedste flotteste slutresultat for kunden. Se billederne fra opgaven i galleriet nedenfor.

Areal:35
Privat kunde
3/10/2022

Rens af fliser for privat kunde i Herning

Hos privat kunde i Kjellerup, Herning har vi renset et mindre areal Holmegaardssten bestående af terrasse, indkørsel og gangbaner. Fliserne er samtidigt behandlet med imprægnering og algemiddel – og der er efterfølgende lagt nyt fugesand. Hedvadvansanlæg og et tryk på 300 bar på maskinen resulterede i et fint resultat som kunden var meget tilfreds med.

Areal:95
Privat kunde
16/8/2022

350 m2 fliserens for privat kunde i Vejen

For privat kunde i Vejen har vi renset et samlet fliseareal (Holmegaardssten) på 350 m2 bestående af terrasse, indkørsel samt gangbaner rundt om huset. Flisene er både algebehandlet, imprægneret og vi har samtidigt lagt nyt fugesand så fliserne vil ligge stabilt efter den grundigt udførte rensning med et tryk på 300 bar.

Areal:350 m2
Privat kunde
4/8/2022

Facaderens i Vejen

Facaderens for privat kunde i Vejen. Kunden havde haft besøg af en bil i haven som har ramt huset i løbet af vinteren og var dermed et forsikringsanliggende. Vores opgave var at rense muren som var blevet beskadiget i forbindelse med påkørslen og klargøre det ramte område til udbedring af skader af murerfirma. Vi skal […]

Areal:4 m2
Privat kunde
17/8/2022

Fliserens: Rens af indkørsel og gangbaner i Ikast

Hos privat kunde i Ikast har vi renset 90 m2 hjertingsten, samt algebehandlet og imprægneret alle overflader. Efterfølgende har vi lagt nyt fugesand, da meget en del sand forsvinder naturligt når vi anvender højtryksrens, særligt ved maksimalt tryk som i dette tilfælde hvor fliserne blev renset med hedvand ved 300 bar. Fliserne var ramt særligt […]

Areal:90
Privat kunde
22/7/2022