København

Jysk Algeservice har løst opgaver med fliserens, algebehandling og meget mere for en lang række private kunder i København og omegn. Herudover har vi mange erhvers og offentlige kunder som Københavns Universitet, Bygningsstyrelsen, Cinemaxx, Bolsjefabrikken, Letz Sushi og mange flere.

Vi tilføjer løbende nye eksempler på nyligt udførte opgaver i København og omegn på denne side. I mellemtiden kan du se opgaver fra andre byer på denne side.

cat-image

Case: Fliserens i Greve

Hos en privatkunde i Greve møder vi en stærkt medtaget terrasse som tydeligvis ikke er blevet renset i flere år. Særligt flisepest havde fået godt fat og sat sig i flisernes overflade. Derudover var terrassen præget af mos- og algevækst. Vi rensede også gangbaner omkring huset samt indkørsel. Vi rensede terrassen med højtryksrens (hedvand) og […]

Areal:190
Privatkunde
30/3/2022

Case: Fliserens i Vedbæk

Fliserens af indkørsel og terrasse i Vedbæk, nord for København. Fliserne er grundigt renset med højtryksrenser og efterfølgende algebehandlet. Til slut påførelse af fugesand. Alt i alt et areal på 230 m2 står nu igen flot og næsten som nyt. Se billeder fra opgaven i galleriet nedenfor.

Areal:230
Privatkunde
22/3/2022