Horsens

Vi har base tæt ved Horsens (Grejs, Vejle) og har og i årenes løb udført opgaver for mange virksomheder i byen såsom Trendhim, Velas, Tick Cad, Torntoft og Mortensen, Arkitektfirmaet Vallentin og Haugland, Casa A/S, Konditorbager, Horsens Hus, New Power Partners ApS og flere. Vi har også en række private kunder hvor vi primært har udført fliserens, facaderens samt algebehandling.

cat-image

Rens af fliser for privat kunde i Stensballe, Horsens

Afrensning af fliser hos privat kunde i Stensballe i Horsens. Mindre areal med herregårdsssten på lige omkring 40 m2 ramt af bl.a af ret omfattende mosvækst og flisepest, som det også fremgår af billederne i galleriet nedenfor. Udover fliserens har vi algebehandlet, imprægneret samt lagt nyt fugesand.    

Areal:40
Privat kunde
20/2/2023

Case: Fliserens i Horsens for privat kunde

Hos privat kunde i Stensballe ved Horsens har vi højtryksrenset 315 m2  herregårdssten på terrasse, indkørsel samt gangbaner ved et tryk på 300 bar. Udover rensning har vi algebehandlet, imprægneret og lagt nyt fugesand. Resultatet af anstrengelserne kan du se på billederne i galleriet nedenfor.

Areal:315
Privatkunde
27/4/2022

Case: Fliserens i Brædstrup ved Horsens

Hos en privat kunde i Brædstrup mellem Horsens og Silkeborg har vi renset fliser for flisepest samt lagt imprægnering så resultatet kan holde længst muligt. Resultatet kan ses i billedgalleriet nedenfor.

Areal:90
Privatkunde
7/3/2022