Fredericia

Jysk Algeservice har løst opgaver for en række kunder i Fredericia og omegn. Ikke kun private, men også virksomheder og offentlige institutioner. Vi har fx. været hos Byens Bilpleje, Center for Høretab, Fredericia Gymnasium, Din Madpartner, samt en række boligforeninger og mange flere.

cat-image
Fliserens

Fliserens for privat kunde i Fredericia

Afrensning af fliser (Holmegårdssten) hos privat kunde i Fredericia med højtryksrenser/hedvand ved 300 bar. Samlet flisearel med terrasse, indkørsel samt gangbaner på 130 m2 er i tillæg algebehandlet og imprægneret. Afslutningsvist er lagt nyt fugesand. Se det flotte resultat i billedgalleriet nederst på siden.

Areal:130
Privat kunde
16/2/2023

Case: Fliserens i Fredericia for privat kunde

Hos en privat kunde i Fredericia har vi renset 180 m2 holmegaardsten hvor både terrasse, indkørsel samt gangbaner var ramt af et mellemsvært tilfælde af flisepest. Fliserne blev renset med hedvand ved 300 bar og efterfølgende algebehandlet og imprægneret. Se resultatet nedenfor i galleriet.

Areal:180
Privatkunde
7/4/2022

Case: Fliserens i Fredericia for privat kunde

100 m2 Holmegaardsten renset hos privat kunde i Fredericia. Efter nogle udfordringer med vandforsyning rensede vi terrasse, gangbaner og fliser omkring en meget stilfuld delfin skulptur. Vi anvendte højtryksrens med et tryk på 300 bar for at få bugt med den værste flisepest, som havde haft nogle år til at sætte sig godt i overfladen. […]

Areal:100
Privatkunde
7/4/2022