Aarhus

Vi kører i hele Århus og omegn og udfører terrasserens for både private kunder, erhverv samt offentlige institutioner Byen hører til et af vores mest besøgte områder hvor vi har en lang række private kunder, men har også løst opgaver for CineMaxx, ARos (Århus Kunstmuseum) og mange flere.

Vi tilføjer løbende nye eksempler på nyligt udførte opgaver i Århus og omegn på denne side. I mellemtiden kan du se opgaver fra andre byer på denne side.

cat-image

Rens af stålfacader i Risskov for erhvervskunde

Større opgave med rens af 300m2 overflade for erhvervskunde løst i Risskov ved Århus. Opgaven bestod i rens af stålfacader, skilte samt udhæng ved tag. Opgaven blev løst ved højtryksrens med hedvand og forlængerlanse. Afslutningsvis er alle overflader algebehandlet. Resultat ses i form af billeder fra opgaven i galleriet herunder.  

Areal:300
Erhverskunde
5/10/2022

Case: Albehandling for Erhvervskunde i Århus

For Hf Tømrer og Snedker i Århus har vi udført algebehandling af 400 m2 tag. Kunden havde stillads oppe i den forbindelse med andet håndværk så vi benyttede den mulighed til at få opgaven udført. Ikke hele området kunne umiddelbart tilgås, derfor færdiggøres opgaven ved brug af lift.

Areal:400
Erhvervskunde
22/4/2022

Case: Fliserens i Risskov

85 m2 terrasse, indkørsel samt gangbaner renset hos privat kunde i Risskov ved Århus. Fliserne blev renset med højtryksrens (hedvand) ved et tryk på 300 bar. Både kantsten og belægningssten blev renset for alger og flisepest som havde sat sig godt i flisernes overflade efter hvad der lignede flere år uden rensning. Vi lagde efterfølgende […]

Areal:85
Privatkunde
1/4/2022

Case: Fliserens i Tilst ved Århus

Hos en privatkunde i Tilst nord for Århus har vi renset terrasse af herregårdssten samt indkørsel og gangbaner med et samlet fliseareal på 180 m2. Fliserne var relativt hårdt medtaget og pletvist ramt af en meget synlig flisepest. Vi har efterfølgende både algebehandlet og imprægneret for at opnå bedst langtidsvirkning af rensningen. Fliserne blev renset […]

Areal:180
Privatkunde
30/3/2022

Case: Fliserens i Hinnerup nord for Århus

Privatkunde i Hinnerup, mellem Århus og Hadsten. Opgaven lød på rens af et mindre fliseareal på 75 m2 rundt om parcelhus. Fliserne var ikke renset gennem en længere periode hvilket havde sat sine spor i form af et mindre udbrud af flisepest, samt tilstedeværelse af både mos og alger. Vi vurderede at opgaven ville løses […]

Areal:75
Privatkunde
25/3/2022

Case: Fliserens i Hornslet nord for Århus

Hos en privat kunde i Hornslet lige nord for Århus udførte vi fliserens og imprægnering af terrasse og indkørsel. Herudover rensede vi en stærkt medtaget skorsten med hedvand samt algebehandlede både tag og halvtag.

Areal:125 m2
Privatkunde
25/3/2022